manenka ja rowniez sie przylaczam do zyczen zdrowia dla ciebie, dzidziusia i calej rodzinki, prostego i bezbolesnego porodu i zdrowego synka :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
manenka napisał/a:
kastrudy
co to???????????????????????
no wlasnie co to????
jednak już brzuszek spory trzeba zmieniać pozycje, to sie położyć to nogi troszke wyżej
wiesz co masz tak samo jak ja. ja juz niemoge za dlugo siedziec bo mam ucisk i mnie boli zawsze w tym samym miejscu albo kregoslup :ico_puknij:
odkrylam ze im wiekszy mam brzuszek, im blizej do porodu to tym bardziej kocham dzidzi. coraz mocniej :-) czasami mam tak ze jak sobie o nim pomysle to az mnie kluje w serduchu ze szczescia ale mam tez tak ze czasami mam totalnie dosc i czuje sie zniechcecona. no ale ponoc tak juz jest standardowo. :-D
a ja w te swieta nie jestem moze tak bardzo przejedzona co zmeczona. 3 dni swiat i 3 dni gosci i picia mojego meza. w wigilie z moimi rodzicami bo bylismy i u tesciow ale skonczylo sie u moich, w 1 dzien swiat byli u nas znajomi, a wczoraj caly dzien odkad sie obudzilam rano mielismy towarzystwo. najpierw przyszli znajomi z flacha a pozniej zjechala sie rodzinka tez z flacha. moj maz ledwo juz stal na nogach i nawet rozmawial z WC-kaczka :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
ja bylam wsciekla i w sumie jestem do tej pory. bo jak akurat musialabym jechac do szpitala to nie moglabym liczyc na to ze maz mnie odwiezie jak sie ledwo na nogach trzymal :ico_puknij:
jest i dobra strona medalu :-D :-D :-D bo wczoraj dziewczyna ktora u nas byla z rodziny mojego meza zaproponowala ze moze mi dac wszystkie ciuszki po swoim 6-letnim synku. ma poukladane w kartonach wiekowo ponoc wszystko, alez sie ciesze mowila ze ma tego mase bo ma mame w stanach i jej ciagle paczki z ciuszkami przysylala. super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzisiaj jedziemy do nich po te ciuszki,juz sie nie moge doczekac. jak juz je bede miec to porobie fotki i wam sie pochwale :-D i po co ja kupowalam tyle tych rzeczy...ehhh gdybym tak wiedziala wczesniej...