Hejka mamuśki :-)
Ale ostro klikacie :ico_brawa_01: Ciężko was doczytać :ico_oczko:
Filipek nie ma ciemieniuchy na główce ale nie wiem czy mu się za uszkami nie zrobiła :ico_noniewiem: bo ma takie dwie łuski, takie skorupki za uszkiem. :ico_noniewiem:
Ja do ginka startuję za tydzień i mam nadzieję że da nam zezwolenie na przytulanki :ico_wstydzioch: No i dobierzemy jakąś antykoncepcję odrazu. Ostatnio mi się śniło że znów byłam w ciąży :ico_szoking: Byłam przerażona a mój mąż powiedział że bardzo dobrze że jestem w ciąży :ico_oczko: No ale to tylko sen.
Do ortopedy dopiero za dwa tygodnie a za tydzień na szczepienia.
Filipek coraz częściej się uśmiecha i już wyrobił sobie cykl dnia. Najbardziej aktywny jest ok 10-13 i potem ok 16-19 w nocy spi pięknie z dwiema przerwami na jedzonko lub jedną. Śpi ładnie po 4-5 godzin :-) A jesteśmy tylko na cycusiu :-D
Apropo ludzi to nam się zdażyło że ekspediętka w markecie wstrzymała całą długą kolejkę i zawołąła nas że mamy pierwszeństwo :-) Przestała obsługiwać dopuki nie doszliśmy do kasy :ico_oczko: Więc zdażają się jeszcze życzliwi ludzie, żadko ale się zdażają.
No i na początek kupilam wczoraj na allegro kosmetyki na cellu i wyszczuplenie ud
Ja sobie kupiłąm krem Mustela o podwujnym działaniu na rozstępy które pojawiły się w ciąży na pośladkach i piersiach (jedynie brzuch ocalony). Nie są jakieś tragiczne ale są i na piersiach się delikatnie powiększyły po porodzie bo biust mi jeszcze się powiększył. No i się smaruję. Planuję też kupić sobie steper nawet już wybrałam
http://www.allegro.pl/item516091864_ste ... ty_fv.html może któraś z was ma doświadczenie i wie co polecić??? Zawsze byłam bardzo aktywna fizycznie, do pracy jeżdziłam rowerem 15 km w jedną stronę i teraz brakuje mi ruchu.