a w jakiej formie kazal ci zapisywac? np, 10:00 2 ruchy??? cos takiego? moja gin tylko sie zapytala czy dziecko nie wykonuje gwaltownych ruchow...ale owych nei zauwazylamavanti83, kazdy lekarz prowadzi ciaze na swój sposób .....tak mi sie wydaje
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:dziewczyny, ale jestem wściekla, mąz do mnie dzwoni, żebym skasowala naszą klase bo on sobie nie życzy i jak tego nie zrobie to sie rozstaniemy,
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:zamorowalo mnie i nie wiem co powiedziec _______________________________ ach ci faceci ciekawe co jeszcze wymysla mam nadzieje ze nie kaze Ci zninkac z TT bo tego bysmy nie przezyly
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość