A mi smaka narobiła wczoraj koleżanka bo robiła.. zapach się roznosił, mniam mniam :ico_haha_02:A ja mam... chyba też zrobię... smaka mi narobiłaś...
oj boje sie no i musze tez meza namowic bo on chce jeszcze czekac do tego chcemy w tym roku na swieta pojechac wiec chyba jednak odpada staranie bo jakbym teraz zaszla w :ico_ciezarowka: to bym rodzila w pazdzierniku a z dwu miesiecznym dzieciakiem nie pojade tyle kilometrowOdważne jesteście ja chyba jeszcze nie jestem gotowa!! :ico_noniewiem:
Makaron falbanki+ogórek konserwowy+papryka czerwona+jakaś szynka+kukurydza+groszek+majonez+sól, pieprz; a z serem to ser tarty(na dużych oczkach) i majonez i na wierz też posypać startym tylko już bez mieszania a tuńczyk to nawet nie pamiętam :ico_noniewiem: (pytałam się ale zapomniałam :ico_puknij: )podasz przepis na ta z makaronem?? A prosta to tunczyk w sosie wlasnym czy w oleju?? i ser zolty w kostke czy na tarce?? i mieszam to z majonezem??
1Renia jednak nie dolacze dostalam dzisiaj okres no ale juz mozemy od tego miesiaca sie starac :ico_brawa_01:
ja tam widziałam, tyle zdjęć się przecież przewinęło :ico_oczko:których nigdy na oczy nie widziałam :-)
ja mam dzisiaj właśnie mielone, chlebek się już moczy :-) jak Marcin przyjedzie to zacznę robić :-DMam ochotę na mielone, ale nie mam mięsa
a ja mam wszędzie dywany więc problem z głowy :-)Ja myję codziennie i też Ula ma kolanka brudne...
rób rób, będziemy mieć we trzy :ico_oczko:chyba też zrobię... smaka mi narobiłaś...
Brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:A mialam sie pochwalic... mamy kolejnego zabka,
superaśno :-)Troche ponarzekalam na mojego babelka i teraz sie sam bawi :ico_brawa_01: , a ja moge z Wami popisac :ico_haha_02:
Np ciężko by było... :-) Zaplanuj tak, żeby urodzić po powrocie.jakbym teraz zaszla w :ico_ciezarowka: to bym rodzila w pazdzierniku a z dwu miesiecznym dzieciakiem nie pojade tyle kilometrow
Hehehe, no tak, ale wiesz o czym mówię, na żywo Was nie widziałam :ico_oczko:ja tam widziałam, tyle zdjęć się przecież przewinęło :ico_oczko:
Mielone zapanowały na styczniówkach :-D Zrobię, a jak!rób rób, będziemy mieć we trzy :ico_oczko:
no wlasnie jednak nie moge bo musialabzm paszport wyrobic a tutaj sie czeka na paszport 1,5 miesiaca wiec nie da rady ale mzsle ze w wakacje juz bede :ico_ciezarowka: a przynajmniej na swietaDobrze będzie, Ty nie zapomnisz jak się wstaje w nocy i wogóle,a z przyjazdem jakoś to będze
My już po obiadku a do kotletów mieliśmy mizerię. Ale też bardzo lubię mielone z buraczkami.ja właśnie jem swoje mielone, mniam i te buraczki,
U nas też, odkurzamy co 2 dni. A wczoraj prałam pieluchy tetrowe, kilka body i skarpetki na 90 stopni.. Najbardziej to przeraziły mnie te skarpetki bo wyglądały jakby Norbi po ziemi w nich chodził :ico_haha_01:a ja mam wszędzie dywany więc problem z głowy :-)
a macie pewnie jakieś darmowe do siebie, bo pół godziny to nie mało :ico_oczko:Rafał zadzwonił do mnie, ja odebrałam i położyłam swój telefon niedaleko Norberta. Jakby coś to by leciało szybko któreś z nas do domu, ale sklepy nie daleko, w pół godziny obróciliśmy
ja nie wiem, nie jadam, tylko raz cielęce jadłam i było rzeczywiście nie smaczne, my też zazwyczaj kury jemy :-)Czy w Polsce mięso wołowe też ma taki dziwny smak i zapach?
żeby powrócić do poprzedniego trzeba nacisnąć shift+ctrl+alt, mi też często się tak przestawiaCos mi sie pryestawilo i zamiast "z" mam "y" i odwrotnie :ico_noniewiem: i inne znacyki tez pomieszane :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość