O dziękuje, przyda się (zaraz idę sobie zobić :ico_spanko: )Stawiam :ico_kawa: na rozbudzenie.
U nas dzisiaj masakra. Koło 23 jak kładłam się spać kręciłam się jeszcze chwilę po pokoju i Norbert się obudził i rozbudził. Jak się przed północą położyliśmy to najpierw się rzucał po łóżeczku, wzięłam go do siebie to wiercił się u mnie, kopał nogami i tym smokiem szczękał :ico_zly: niby to przez sen chyba, ale takie to dziwne bo w zasadzie nie miewa tak. Miałam go dość.. ja przysypiałam a ten co chwilę mnie wybudzał.. patrzyłam na zegarek było po 12.. potem dochodziła 1, potem 2 w nocy :ico_spanko: Z powrotem odłożyłam go do łóżeczka i dałam smok, który nie szczęka. Była coś 2 jak wreszcie usnęłam :ico_olaboga: Oczywiście w nocy też się kręcił, szukał smoka.. i wstaliśy przed 8 :ico_noniewiem:jak tam Wasze nocki? Czy maluchy ładnie spały?
No odpowiedź powyżej chyba wszystko wyjaśnia :-DI jak Wasze samopoczucie w poniedziałkowy poranek?
NO ja Wam też keidyś pisałam jak tu dzieci ubierają w zimne dni.. bez czapek, w bluzach, gołe nóżki.wlasnie mi sie wydaje ze ja troszke majke przegrzewam tutaj babki prawie wogole czapek nie zakladaja dzieciom juz nie mowiac o kurtce czy rekawiczkach ale ja sie boje jestem na polskich zasadach chowana wiec moje dziecie bedzie nosilo czape i rekawiczki i kurtke :ico_haha_01:
Oj to całe szczęście. bo jak zaczęłam to czytać to aż mnie w brzuchu ścisnęło :ico_olaboga:dostałam dzisiaj smsa od Reni, wczoraj w południe trafiła do szpitala z krwawieniem, na szczęście dzidzia w brzuszku została i serduszko bije.
Z tego co Justyna ostatnio pisała to Gabi jeszcze cyca ciągnie. A miałam znajomą co jej Olivka miała 2 lata i do cyca jeszcze się przyklejała bo matka jej nie odstawiała :-Dpowiedzcie, czy ktoras z Was karmi jeszcze pirsia??
moj Marcys nadal na cycu :ico_oczko:
A próbowałaś podawać mu w zastępstwie mleko modyfikowane? Może posmakuje mu i też czytałam, że żeby oduczyć malca to mleko z butelki musi podawać inna osoba, tata, babcia.. Bo dziecku mama to tylko z jednym się kojarzy.. z cycem pełnym mleka :-Dja tez juz bym chcial apowoli eliminowc cyca, ale moj maluch prawie nic oprocz cyca nadal nie je :ico_noniewiem:
narazie nie mam wyjscia :ico_noniewiem:
No to brawao czyżby pa pa cycusiowi na zawsze . :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Ulek zaczęła jeść inne rzeczy, które bardziej jej smakowały niż cycuś i tak jakoś wyszło, najpierw w dzień nie chciała, ciągnęła jeszcze w nocy, a potem i w nocy przestała.
Oj kurcze Renai kochaniutka uwazaj na siebie i na fasolke!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:pinko napisał/a:
dostałam dzisiaj smsa od Reni, wczoraj w południe trafiła do szpitala z krwawieniem, na szczęście dzidzia w brzuszku została i serduszko bije.
Oj to całe szczęście. bo jak zaczęłam to czytać to aż mnie w brzuchu ścisnęło
Renia, nie strasz nas.. Uważaj na siebie i maleństwo!!!
Ale to już dawno, bo w październiku było :-)No to brawao czyżby pa pa cycusiowi na zawsze . :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Tam w Anglii to nie tylko dzieci tak biegają... hehehe środek lata, a laski w kozakach z futerkiem, gołe nogi i bluzka na ramiączkach :-)NO ja Wam też keidyś pisałam jak tu dzieci ubierają w zimne dni.. bez czapek, w bluzach, gołe nóżki
Dokładnie.. w zimie stroje letnie a w lecie dodatki zimowe :ico_haha_01: :ico_puknij:Tam w Anglii to nie tylko dzieci tak biegają... hehehe środek lata, a laski w kozakach z futerkiem, gołe nogi i bluzka na ramiączkach :-)
Dzięki.. Też tak myślę z tym bukietem. Siostra kupi a ja jej wyślę pieniądze. chciałam dzisiaj już jej przelać ale z mojego konta nie da się przelać kasy na zagraniczne konta :/CleoShe, biedna babcia, na pewno będzie dobrze, nie dołuj się, że Cię tam nie ma, bo to niczego nie zmieni, a kwiatki lepiej żeby siostra kupiła :-) przynajmniej będzie widziała co kupuje, a za te pieniądze, co kwiaciarnia wzięłaby za dostawę, możesz mieć ładniejszy bukiet :-)
Jaka mała wredota niedpostępna :-DGabriel do niej podchodził, zaczepiał uśmiechał się, a Ona taka wredna samsonica, odpychała Go, raz odjechała jego pchaczem, ajk się wsparł o oparcie i upadł na buźkę-

wlasnie on nie chce pic, zcasem z butelki wypije sinlac, albo troiszke soczkuA próbowałaś podawać mu w zastępstwie mleko modyfikowane? Może posmakuje mu i też czytałam, że żeby oduczyć malca to mleko z butelki musi podawać inna osoba, tata, babcia.. Bo dziecku mama to tylko z jednym się kojarzy.. z cycem pełnym mleka
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość