chyba ze wszystkimi lekarzami tak jest :ico_oczko: :ico_olaboga: A mi sie nudzi dziewczyny mój mąż znowu w trasie tym razem w warszawie :ico_noniewiem: a ja już nie wiem za co się zabrać :ico_noniewiem:Z tymi urologami chyba tak jest
a wiesz jakoś o tym nie pomyślałam, bo to już w sumie blisko :ico_wstydzioch: oznak nie czuję żadnych, niczego :ico_haha_02: ale i okazji w tym miesiącu niewiele było, bo okropnie się odparzyłam, nie wiem jakim sposobem :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: no ale masakra :ico_wstydzioch:będzie dobrze zobaczysz :ico_oczko: a ty jak się czujesz są oznaki zbliżającej @ czy nie?? :ico_oczko:
trzymam kciuki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:hihi no zobaczymy, zobaczymy... :ico_oczko:
mi pomaga w 100% ja to zawsze odparzam się latem i wtedy jak mam @ to jedynie tampony wchodzą w grę ,a moje maluchy i to wszystkie zawsze miały pieluszkowe zapalenie pupy,Miko ma specjalnie robioną maść :ico_oczko:Stosowałam już: sudocrem,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość