jak sie odlicza ja nic o tym nie wiem :-D termin porodu liczy sie plus 7 dni minus 3 misiace od ostatniej miesiaczki :-DBo ten czas sie odlicza przeciez.
ja tez tak znam.jak sie odlicza ja nic o tym nie wiem termin porodu liczy sie plus 7 dni minus 3 misiace od ostatniej miesiaczki
:ico_szoking: tyle ludzi :ico_szoking: to u was robi sie takie wielki imprezki :ico_oczko:A ja juz powaznie mysle nad chrzcinami. Niby dopiero na swieta - w lany poniedzialek. Ale bedziemy robic w domu i trzeba wszystko przygotowac i kupic. Ale mysle o zatrudnieniu jakiejs kobietki do podawania wszystkiego. Wstepnie planujemy zaprosic okolo 50-60 osob (w tym dzieci)
Boziu :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: to u nas na wselu będzie 70 osób i uważam, że to ogromnie dużo..betka napisał/a:
A ja juz powaznie mysle nad chrzcinami. Niby dopiero na swieta - w lany poniedzialek. Ale bedziemy robic w domu i trzeba wszystko przygotowac i kupic. Ale mysle o zatrudnieniu jakiejs kobietki do podawania wszystkiego. Wstepnie planujemy zaprosic okolo 50-60 osob (w tym dzieci)
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: powaznie sie poplakalam!!!U nas wielka tragedia, jestem dzis totalnie zalamana. Zmarl 4- miesieczny synek mojeg bdb kolegi z pracy a zarazem sąsiada z osiedla Nie moge tego przezyc. We wrzesniu sie urodzil i ciagle byl zaziebiony. Teraz byl w szpitalu na plucka a okazalo sie ze mial wrodzoną wade serduszka. Ale ja mysle ze moze lekami go wykonczyli. Moze z amocne albo co. Ma gesia skore na plecahc i miekkie kolana.

o to szybko to zrobiłas, ja tak mysle ze dopiero jak bedzie troszke wiekszy, moze koło poł roku, zreszta czas pokarze :-DDzisiaj obniżyliśmy Jasiowi łóżeczko na "piero niżej" bo przestało mi być wygodnie, po za tym jak go wkładałam, albo wyciągałam to haczyłam nóżkami o zabawki no i jest lepiej, po za tym zdjełam baldahim w naszym wypadku okazał się zupełnie nie praktyczny..
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość