dominisia a Jasiu ma takie rumińce z gorąca czy to te problemy skórne
No z goraca to na pewno nie przy tej temperaturze co u nas jest. To niestety sa te problemy ze skora, szczegolnie widac to rano. Jutro idziemy na szczepienie to sie dowiem co i jak, bo ta masc co na poczatku byla taka rewelacyjna przestala nam pomogac. Jasiu od wczoraj drapie sie strasznie. Zaczelam nawet dawac mu syropek Calcium al nie widze poprawy :ico_noniewiem:
napisz cos wiecej o nowej metodzie żywienia Jasia
i czemu sądzisz ze jakies bledy popelnialas???
Wydaje sie mi ze ten nasz schemat nie byl dostosowany do jego potrzeb. Zageszczalam mleczko kleikiem tylko raz na noc, a pozostale 3 posilki to bylo normalne mleczko, no i nie wprowadzalam jeszcze glutenu i obiadku tez jadl za malo...
Teraz wyglada to mniej wiecej tak:
- 5-6 rano mleko z kleikiem ryzowym
- 10 kaszka pszenna lub inna zawierajaca gluten (podawane lyzeczka)
- 14 obiadek z mieskiem (co drugi dzien zoltko, raz w tygodniu obiadek z rybka)
- 17 deserek (owoce)
- 18.30 kaszka mleczno-ryzowa lub kaszka ryzowa (podawane lyzeczka)
- 21-22 mleko z kleikiem ryzowym
No i czasami jest jeszcze jakis soczek lub herbatka ale to nie zawsze bo ostatnio Jasiu nie chce pic, no i tak podobno jest prawidlowo. No ale wiadomo nie zawsze tak wychodzi no i wszystko sie miesza jak gdzies jedziemy bo wtedy Jasiek ma inne pory spania. Szczegolnie niedziela jest zakrecona jak jedziemy do kosciola.
pieprzą nam sie sprawy z wyjazdem
Wlasnie, zdradzilabys cos wiecej...
Chce kupic kilka pierdulek, np takie pudelko na zabawki Nell, ktore widzialam u Dominiki
:-D :-D :-D Ja go kupilam specjalnie przed waszym przyjazdem, bo tak to zabawki byly wszedzie :)
No i jeszcze ta perkusja mnie rozwaliła
Typowy amator, po prostu to lubi. Jak mieszkal w Polsce to gral w jakims tam zespole weselnym :-D Cale szczescie kupil taka perkusje elektroniczna a nie akustyczna, wiec moze wlaczyc sobie sluchawki i on wszystko slyszy a my tylko jakies tam lekkie postukiwania :-D w Polsce ma taka "normalna" to po prostu katastrofa na caly dom go slychac :ico_olaboga:
Lalka ja wlasnie czytalam o waszej przygodzie na innym watku i zastanawialam sie co i jak... Kurcze strasznie wspolczuje! Nie obwiniaj sie! Nasze dzieciaczki wchodza w taki etap rozwoju ze beda nas ciagle zaskakiwac czyms nowym. Najwazniejsze ze jest juz lepiej z Hanusia!
Ja za chwilke zmykam na spacerek chociaz zimno jest, rano bylo -12!! Teraz jest minus 2 ale do cienia wiec jak bedziemy spacerowac w sloneczku to pewnie cieplej bedzie.
[ Dodano: 2008-03-27, 12:12 ]
fajne te twoje mieszkanko
A mi sie marzy maly wlasny domek, o chociazby taki
http://www.finn.no/finn/realestate/obje ... T.svl=Link