wszystkie dzieci mają tak cofnięte bródki, żeby im bylo lepiej cyca ssać
mj ma akurat tak cofnieta brodke ze jest wlasnie gorzej mu ssac w dodatku taka marna brodawke jak moja
ty sama rodziłaś czy miałaś cc??
a jak sama to ze znieczulenie czy bez??
i ile godzin rodziłaś??
rodzilam naturalnie. walniety doktorek sie pomylil i orzekl na USG ze mam lozysko stare i dziecko dziwnie male bo ma 2600 i trzeba jak najszybciej dziecko wydostac. no i na drugi dzien podali mi o 7.40 oxy no i sie tak meczylam bo przecie szyjka byla twarda, nic sie nie dzialo tam a oni na chama... no i urodzilam o 18.35. dali mi pod koniec tzn tak chyba przy 8 czy 9 cm rozwarcia jakiegos glupiego jasia i pieprzylam jakies bzdury. np do mojego meza ktory siedzial ze mna tam od samego poczatku powiedzialam co on tu robi i jak dlugo juz tam jest i chcialam zeby mi dekoder rozkodowal :-D :ico_olaboga:
zlikwiduj motorek w d... i odpocznij trochę , w końcu jesteś po cc
Beatris wlasnie wlasnie - przystopuj troszke. nic ci nie ucieknie przeciez :ico_sorki:
to jest własnie nasza słuzba zdrowia
dokladnie :ico_zly: ja tez ide na badanie sluchu ale juz za tydzien :ico_sorki: ale moj synek nie mial jeszcze wogole robionego tego badania
pani pediatra kazala jutro zrobic poziom bilurbiny we krwi i jak bedzie duzy to mamy sie z maluszkiem polozyc do szpitala :ico_placzek: trzymajcie kciuki oby byl ten poziom "na poziomie"