27 lut 2009, 22:20
Witajcie:)
My po usg bioderek, no i niestety w lewym wyszła nam lekka dysplazja, ale lekarz powieidział ze to nic groznego i nic nam w sumie nie zalecił. Mamy przyjsc na kntrole za dwa miesiace...Ja podwójnie nie piluchuje Jasia. Połozna nam powiedziała, ze to w ogole tak naprawde nie spełnia swojej funkcji i pytałam jeszcze mnóztwa lekarzy o to i tez wiekszosc z nich odchodzi od tego. Ortopedzi jeszcze to zalecają, ale fizjoterapeuci wręcz przeciwnie. Nie wiem ile w tym wszystkim racji...ale ja na początku zakładałam mu oprócz pampersa jeszcze ta tetrę, ale jak zobacyzłam kilka razy jak biedaczek sie przez to poci to podziękowałam...Kładę podczas snu(w dzien) Jasia bardzo często na brzuszku tzn"Zabka" i sądze ze to o wiele bardziej spełnia swoją funkcję.
blumek, udanej imrezki jutro:)Napisz jak było;)
Betka cudne zdjęcie:)
AAAA dzis dałam pierwszy raz to sztuczne mleczko jasiowi. Nan hipoalergiczne 1. No i wypił troszke, ale tylko 65 i nie chciał więcej...Nie wiem czemu. Moze sie dopiero wtedy kapnął ze go oszukuję:)A za godzine juz był głodny no i dalam mu cyca, bo prawie mi juz mleko tryskało...
[ Dodano: 2009-02-27, 22:22 ]
Tez marze juz o wiośnie....