mój też dziś jadł co 4godz. jak pisałam wcześniej, wypijał 190 i mu starczał na 4godz., teraz jadł po 3 i wypił tylko 100ml i właśnie zasypiadzisiaj nasz maly robil sobie przerwy miedzy karmieniami co 4 h.
ja jestem :-D , pewnie wszyscy zajęci przygotowaniami do Świąt :-)a co tu tak pusto?

Emi tez jadła co 4h a dzisiaj ma tasiemca :-D i woła co 3 godzinkiwasze szkraby tez tak dlugo nie jedza
ja nadal sie łudze ze wróce bo az mi zal tych wszystkich moich spodni :ico_placzek: juz wam kiedys pisałam na tamtym watku ze jestem spodniara i mam ich chyba z 50 par gromadzonych latami bo mi sie figura nie zmieniałapogodziłam sie że moge do swojego rozmiaru jakiś czas nie wrócić a
to ja tez sie dołacze :-Dmam coś dla Was z okazji świąt

:ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suprrr, widzisz, wszytko jest oki, skoro się rozwija i rośnie :-)a po wizycie u lekarza okaząło sie ze niunia wazy 4800 i posdkoczyła troche w tych siatkach centylowych :-D :-D :ico_sorki:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość