oj, Zulciu, ja mialam wczoraj dokladnie ten sam problem...moj od twojego co prawda piec lat mlodszy ale chyba rozumek naszych facetow pod wzgledem gier zatrzymal sie na poziomie osmiolatka :ico_zly:Dopiero,co wygoniłam męża od komputera :ico_zly: Żeby 35-letni chłop siedział od 17 i grał w jakąś głupią grę :ico_puknij:
wczoraj nawet poruszylam ten temat, z zapytaniem kiedy moge liczyc na to ze przestanie sie zachowywac jak dziecko i przestanie grac... a on mi na to, ze napewno pociagnie do piecdziesiatki :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
a najgorsze jest to, ze jak go o cos prosze to wykreca sie bolem zeba ( od kilku dni go boli) ale jak zadzwoni jego kumpel aby rozegrac jakas partyjke to wszelkie bolesci mijaja :ico_noniewiem:
A ja mam tak,że mnie brzuch boli w nocy i wtedy twardnieje,w dzień raczej wszystko w porządku.Nie wiem czemu :ico_noniewiem:
ja mam dokladnie tak samo :ico_noniewiem:
jesli Zulciu chodzi o wczesniaczka, to ciesze sie ze malec jest juz w domku... napewno dla rodzicow ten czas oczekiwania byl bardzo nerwowy a teraz moga juz odetchnac z ulga :-)
emalia az mnie przeszly ciarki jak napisalas o tej operacji :ico_szoking: dolaczam sie do modlitwy o zdrowie dla tego malenstwa i modle sie rowniez o to aby nasze dzieciaczki urodzily sie zdrowe i silne
ewelina, co u ciebie? jak sie czujesz?
a ja dziewczynki widzialam wczoraj przepiekna sukieneczke IDEALNA do chrztu... wygladala jak mini suknia slubna :ico_szoking: , gladka, z malenkimi rozyczkami...po prostu cudna...
i tak sie zastanawialam dluzszy czas nad nia... jedynym minusem to byla cena , bo kosztowala ponad 60 euro i rozmiar-najmniejsza na pol roku... jak bedziemy w polsce latem to zamierzamy zorganizowac chrzciny....Ala bedzie wtedy miala 3 miesiace... moze sukieneczka byc za duza...
i mam jeszcze tu do was pytanko...moze orientujecie sie ile w pl trzeba zaplacic za stroj do chrztu?[/b]