u nas tak samo tylko Wiki jeszcze nie spi :ico_oczko:a tatus teraz otworzyl po piwku i siedzimy sobie
u nas tak samo tylko Wiki jeszcze nie spi :ico_oczko:a tatus teraz otworzyl po piwku i siedzimy sobie

no to Madziorka brac się do robotyaa zakupki.. dzis jak bylam w h&m to wyrazalam swoje oh i ach nad ubrankami dla dziewczynek.. normalnie chcialam adama do przymierzalni zaciagnac.. szybko dziewczynke skopulowac i od razu zakupki dla niej zrobic hehe
No Aleksandrowicz, widzę że i ty masz fajna teściową, cieszę się że weekend udanywszystko pachnące, chrupiace, mmmm, mniammniamace pod nos podane i zabrane, tak byłam i ja rozpieszczana przez moją teściową
Kamilko święta prawdaCo prawda jak ja chcę sobie coś kupic to też nie ma problemu, ale w sytuacjach kryzysowych ja po prostu oszczędzam i daruję sobie wiele zakupów a on nieee. Tacy są ci nasi panowie, a niech ich...
Wikiunia spi to mam chwileczke :-D ,patrzylismy rano na Budzik niunia zaciekawiona kocurkami na maksa :ico_oczko: ,moj mezulek idzie na 12 do pracy ,nie lubie jak ma ta zmiane bo caly dzionek go niema w domu :ico_zly:a co do facetow to moj tez by kupil wszystko najdrozsze no chyba wszyscy tak maja!! DLA TOMUSIA
MADZIORKA superowe fotki,Lelus rozkoszny jak zwykle,a ty modelka wystrzalowa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość