witam popołudniowo :-D
nareszcie was doczytałam :ico_sorki: mieliśmy jechać rano na pobranie Hani krwi,ale mój dalej pije :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: wczoraj zadzwonił żeby mu dali 2 dni opieki na dziecko i dali i jestem ciekawa czy jutro pójdzie do pracy :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: zaczynam się zastanawiać nawet nad rozwodem :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: do tego znalazłam w szufladzie nieopłaconą ratę kredytu,której termin minął wczoraj :ico_szoking: już mnie to wszystko wkurza :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
dzisiaj u mnie paskudna pogoda,dlatego od rana latałam i sprzątałam :ico_brawa_01: wszystkie pomieszczenia wypucowane na błysk :-D :-D :-D zostało mi tylko odkurzyć ale to wieczorkiem bo Hania wcina chrupki,więc teraz nie ma to sensu :ico_oczko:
bigottka iw_rybka datki dane :ico_sorki:
Sabcia witaj :ico_brawa_01:
jeszcze mi się wszystko nie pogoiło dostałam jakieś globule dowcipne :ico_oczko: i trzeba czekać. a do tego jakiś stan zapalny ciągle mam i grzyba :ico_placzek: Cholera jasna. No ale po tych lekach wszystko ma przejść i na kolejną wizytkę 24 czerwca mam być już zdrowa :ico_brawa_01:
to na pewno już wyzdrowiejesz :ico_sorki: :ico_sorki:
ja miałam grzybicę w ciąży,to dostałam maść clotrimazolum do smarowania i po 2 dniach miałam już spokój no i były też jakieś globulki,ale nie pamiętam.