miło mi :ico_haha_02:Katka, przyszłam tu z majówek podopingować Ci na końcówce :-)
Martwie sie tym swedzacym brzuchem, chyba zrobie na wlasna reke badania w kierunku cholestazy i pojde jutro do lekarza rodzinnego :ico_noniewiem:
Na pewno się przyda i ułatwi pielęgnację :ico_brawa_01:przy okazji kupiłam przewijak tak na łóżeczko
Super :ico_haha_02:pozytywkę dla Igorka
Kasiu,ja miałam cholestazę z Julią od 30 tc.Zaczęły mnie strasznie swędzieć ręce i nogi,w nocy najbardziej,a szczególnie dłonie.Brzuszek też,ale mniej.Przy Zuzi cholestazy nie miałam,ale brzuszek mnie swędział od napiętej skóry(przytyłam 22kg :ico_wstydzioch: ) Z Julą tylko 11,bo byłam na diecie wątrobowej.Jak się martwisz,to zrób sobie aspat i alat,ale wydaje mi się,że to nie cholestaza,tylko naciągnięta skóra.W każdym razie trzymam kciuki,żeby to nie było to paskudztwo.Martwie sie tym swedzacym brzuchem, chyba zrobie na wlasna reke badania w kierunku cholestazy i pojde jutro do lekarza rodzinnego :ico_noniewiem:

:-D :-Dhalooo :569: a Ciebie gdzie wywiało??
trosze nie ciekawie hmm a mzoe jeszcze przyjdzie mu do główkiżeby się odwrócić :ico_sorki: :ico_sorki:aa widzicie bo ja tak zaczynam martwić się o mojego groszka
bo on nadal nie ustawil sie glowa w dol,
hmm ja jestem chętna ale jeszcze nie moge bo za wcześnie :/no ciekawe kto sie teraz rozpakuje????
mi na szczęście nie puchną :ico_sorki: jak byłam u ginki to ona wielkie oczy zrobiła ze tak moje nogi sie trzymaja :ico_sorki:Nogi mam jak balony
fakt ciekawe co u niej :ico_noniewiem: na gg jej nie ma bo bym kliknęła i zapytała :ico_sorki:Ciekawe co u Lalki??
Hejka, a no tak kochana niestety, fakt po zdjęciu tego nie widać bo jestem do połowy ale uwierz mi że dół jest dwa razy większy od góry :-DKajunia25, przytyłas 25 kg no co ty nie zartuj tego po tobie wcale nie widac
W pierwszej ciąży nie miałam takiego problemu również, za to teraz dobił się do mnie ze zdwojoną siłą:)mi na szczęście nie puchną jak byłam u ginki to ona wielkie oczy zrobiła ze tak moje nogi sie trzymaja
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość