anetka607, super,ze czujesz ruchy,nie jestem sama :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A kolezanka niech spada na szcaw,zapytaj jej kto ci kase da,jak ZUS kontrole zrobi i stwierdzi,ze Ty na L4 w robocie siedzisz :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
Ale to tak jest,kazdy mysli,ze baba w ciazy to siedzi w domu i sie byczy,a to,ze buzuja nam hormony i w naszych cialach trwa wielka rewolucja,ktora wplywa w mniejszym lub wiekszym stopniu na nasze samopoczucie to juz nie wazne :ico_olaboga: :ico_olaboga:
dorota - ja tez myslalam,ze to flaki mi sie przekrecaja ale zbyt regularne to :ico_oczko:
uleczka170, - ja tez mam takie,tylko bez wzorka :ico_brawa_01: I tez tylko tunike nosze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Tylko mąż się patrzy zmartwiony, bo nie wie, czy trzymam się za brzuszek, bo mnie boli
- ha,ha ja to samo w pierwszej ciazy mialam,tez wciaz sie przygladal :ico_oczko: A teraz kurcze jak juz wie,co tam za ludzik w brzusiu siedzi,to jakies zahamowania ma podczas "przytulania" No w szoku bylam,jak mi dzis wypalil,ze sie troche boji,ze przy Andrzeju nie mial takiej swiadomosci a teraz mu glupio :ico_szoking: :-D
Wózek będę miała od brata, trochę ciuszków też
- fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mam nadzieję, że to nie są pierwsze oznaki infekcji, tylko naturalne objawy ciąży :ico_wstydzioch:
- oby :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
I daj znac co u lekarza :ico_brawa_01: