witam sobotnio :-D
upełnie inaczej wyglądasz na nich niż na tym zdjęciu w podpisie
te w podpisie były w maju na komunię :-) ja przeważnie chodzę w spiętych włosach rzadko ropzuszczam :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: ale w przyszłym tygodniu chyba jadę juz do fryzjera obciąć się na krótko i jakoś pomalować,ale jeszcze nie wiem co i jak :ico_noniewiem:
Tymka wczoraj w basenie
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kacperek zaczął siedzieć :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no to :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla niego,juz duży chłopak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
poszłam do miasta bez pampersa, tzn occzywiście Kuba byl bez pampersa, ja jeszcze nie potrzebuję
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
nie chciał sikac pod krzaczkim ostatecznie przy ogromnej awantuze zapakowalismy go do wózka, za moment patrzę, a w koszyku pod wózkiem siki stoja :ico_olaboga: i tak 3 razy.
trudno się mówi,jeszcze zdąży się nauczyć :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a moja niunia już drugi cały dzień bez pampersa chodzi :ico_szoking: ma tylko do spania zakładany :-D i woła siku a w domku sama idzie na nocnik jak chce siku :ico_brawa_01: nawet kupkę wczoraj zrobiła,a był z tym problem bo chciała tylko w pieluchę kupkę :ico_sorki: a więc już chyba nie założę jej pampersa na dzień :ico_noniewiem:
do tego ktos nam buchnął paczkę pampersów.
ludzie to są wredni :ico_zly: :ico_zly: pieluchy nie są takie tanie i jeszcze kradną :ico_zly: jakbym złapała to bym zatłukła :ico_zly: