byłabym ci bardzo wdzięczna :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Mogła bym Ci podesłać taki lepik ale to dopiero w poniedziałek
uleczka170 :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: normalnie się wkurzyłam i zmartwiłam o ciebie :ico_placzek: ja bym trzasnęła w pysk i to tak mocno że z tydzień by siedział z podbitym okiem :ico_zly: :ico_zly: mój już dostał ode mnie po mordzie parę razy,bo ja jestem nieobliczlna jak jestem wściekła :ico_zly: kiedys mojemu bratu o mało noża w żebra z nerwów nie wbiłam :ico_wstydzioch: na szczęście się wygiął tak,że nie trafiłam :ico_sorki: ale twojemu to się porządne lanie należy :ico_zly: faceci to nie widzą jak coś robią źle tylko najlepiej na nas zgonić :ico_zly:
no to nieźle :ico_haha_02: Hania to czyścioszek jak na razie i to co brudne to omija szerokim łukiem :ico_noniewiem:o do tych kaloszków to dla Elizy w sam raz bo Ona jak widzi kałużę to już 5metrów wcześniej się na nią kieruje żeby czasem jej nie ominąć
wybaczcie że mnie nie było,ale musiałam zupkę dokończyć i Hani nalać no i od razu posprzatałam,ale teraz na razie jestem :-D