Pożary też mnie przerażają. Siostra mieszka na wsi - spaliła się stodoła,
ważne że im się nic nie stało
shiva zostaje do jutra, nie dostaje już leków ale ja przetrzymują :-D
ja po nowych lekach lepiej tylko trzęsą mi się rece (ale niby tak ma być) i mam szybszy puls no i strasznie senna jestem, dzisiaj nawet w dzień spałam :ico_szoking: co nawet w nudnym szpitalu mi się nie przydażyło, nie licząc 2 godz po narkozie gdzie i tak miałam niby cały dzień przespać :-D
byłam dzisiaj na zakupach ale tylko w 1 sklepie z ciuchami dla dzieci, dla syna spodnie kupiliśmy a dla córki body na przyszłe lato, przepiekne przecenione z 25 na 9 zl byly, za tydzień znowu tam pojade bo niby coś mają przeceniać a normalnie ceny maja gigant, spodnie dla syna 120 zl ale tez trafiliśmy że te były przecenione o połowe, dostałam paczke od siory kupiła dla syna koszulki na przyszłe lato i dla córci 2 kompleciki, podobno jeszcze coś dla niej ma ale powiedziała że takie ładne że mi osobiście w połowie września przywiezie :-D
[ Dodano: 2009-09-04, 16:24 ]
dzisiaj babka w sklepie myślała że ja po porodzie jestem, a mąż stwierdził że mam naprawdę mały brzuch, w sumie już się tym nie przejmuję i nie porównuję do innych (bo w szpitalu miałam najmniejszy) bo najważniejsze że dziecko rośnie i wód mu nie brakuje, a była dziewczyna w tym samym tyg ciąży co ja, brzuch dwa razy taki, :ico_szoking: dziecko 100 gr większe i za mało wód, więc jak widać wielkość brzucha nie ma nic z tym wspólnego
[ Dodano: 2009-09-04, 16:26 ]
meg, ja tez próbowałam depilacji z lusterkiem, ale patrząc w nie traciłam orientację :ico_haha_01: , więc też już od jakiegoś czasu muszę korzystać z fachowej pomocy :-D
ja na ślepo jak na razie :-D nie wiem jak będzie dalej