Nocne marki - temat otwarty czy zamkniety

Czas głosowania minął 19 lis 2009, 06:19

otwarty
47%
8
zamkniety
53%
9

Liczba głosów: 17
katke
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 00:21

hej a gdzie reszta uciekla? :ico_szoking: :ico_szoking:
ja myslalm nad haselkiem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magda75
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2009, 00:22

ja już chcę dzieckoooooo
juz nie dlugo bedziesz cieszyla sie malenstwem :ico_sorki:
eśli niee, to zrobię Ci antyreklamę!! :-D :-D :-D
nie badz takaaka :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

katke
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 00:22

Ja bym niby chciala chlopca, ale podswiadomie mysle ze bedzie druga dziewczynka, coz bedzie co bedzie, ale parka byla by super.

Awatar użytkownika
Sabcia
Beze mnie to forum nie istnieje!

22 paź 2009, 00:23

a co do torby to jestem juz spakowana od miesiaca :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 paź 2009, 00:23

neta mi rozłączyło :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
dlaczemu się do męża nie położysz?
bo na to nie zasłużył :ico_zly: zawiózł mnie dzisiaj do mamy a potem wypił kilka piw i przyjechał po nas samochodem pod wpływem alkoholu :ico_zly: :ico_zly: szczęście ze to kawałek i prawie nic nie jeździło po ulicy :ico_sorki: :ico_sorki: a potem w domu padło sporo przykrych słów z jego strony do mnie o mojej rodzinie i mnie :ico_placzek: :ico_placzek: ja też nie pozostałam dłużna i też mu powiedziałam co myślę o nim i jego rodzince :ico_placzek: teraz płaczę jak to piszę :ico_placzek: :ico_placzek: i już miałam jutro do domu nie wracać bo jadę po moją kaskę z rodzinnego i wychowawczego i chciałam u koleżanki przenocować trochę z małą,ale ona wyjechała i nie mam do kogo pójść,a nie mam ochoty przebywać w jego towarzystwie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wygarnął mi że nie powinno mnie obchodzić co on robi bo on zarabia a ja jestem nierobem :ico_placzek: ale to nie moja wina że mamy dziecko i nie ma kto z nią siedzieć :ico_sorki: :ico_sorki: i że on na mnie robił nie będzie :ico_placzek: :ico_placzek: sorki dziewczyny ale na prawdę mi źle :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
magda75
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2009, 00:27

ale plec nie jest najwazniejsza aby cale i zdrowe :ico_oczko:
a ja jak bylam z gabi w ciazy a nie wiedzialam ze bedzie dziewczynka to chcialam chlopca :-D mialabym dwoch facetow plus maz ale ciesze sie ze mam dziewczynke :ico_brawa_01: wszystkiego musialam sie uczyc od nowa :ico_sorki: ale coz takie jest zycie :-D

katke, trzymam kciuki za :ico_ciezarowka: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: aby byla jaknajszybciej :-)

ja to zmykam dobranoc pa pa :ico_papa: :ico_papa:
trzymajcie sie cieplutko :ico_haha_01:

czekam na wiesci mamy w dwupaku :ico_oczko:

katke
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 00:27

aniawlkp86, sorry, ale troche przesadzil, nienawidze ludzi prowadzacych pod wplywem alkoholu, moj P nawet lyka piwa nie pije jak ma jechac i za to go szanuje. A z jego pogladem na zycie to po co wogole zakladal rodzine, ale mi cisnienie sie podnioslo. :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
magda75
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2009, 00:29

aniawlkp86, :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
trzymaj sie jestem z toba
mi tez jest zle al to szczegol :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sabcia

22 paź 2009, 00:30

aniawlkp86, bardzo mi przykro :ico_noniewiem:
Ja wam powiem ze byłam dwa lata temu w zwiazku z facetem 4 lata razem prowadzilismy firme, byłam juz w tedy po rozwodzie z ktorego mam synka, i musze wam powiedziec ze oprocz tego ze mielismy duzo kasy to w sumie chyba to wszystko wieczne awantury skonczyłam z nim z dnia na dzien - i teraz w koncu jestem szczesliwa jak nigdy dotad z facetem z ktorym sie znam od dziecinstwa :-D moja pierwsza miłosc :-D , a co do mojego meza to jestesmy najlepszymv przyjaciółmi - to tak po krotce o mnie

Awatar użytkownika
zaczarowana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 00:32

aniawlkp86, kurdę Aniu, kochana... Życie jest już takie pogmatwane, chłopy nas nie rozumieją i robią wiele rzeczy wbrew naszej woli. A najgorsze jest to że jeszcze wyzywają i mówią parę słów za dużo. Wiem co czujesz, tymbardziej, że nie masz gdzie teraz pójść, żeby nie stykać się z nim i go oglądać... To jest ta cholerna bezradność...
I płacz jeśli Ci to pomoże, mi pomogło....

nie badz takaaka
zobaczymy jak to będzie :-D

Wróć do „Pozostałe”