ja myslalm nad haselkiem :ico_oczko:hej a gdzie reszta uciekla? :ico_szoking: :ico_szoking:

bo na to nie zasłużył :ico_zly: zawiózł mnie dzisiaj do mamy a potem wypił kilka piw i przyjechał po nas samochodem pod wpływem alkoholu :ico_zly: :ico_zly: szczęście ze to kawałek i prawie nic nie jeździło po ulicy :ico_sorki: :ico_sorki: a potem w domu padło sporo przykrych słów z jego strony do mnie o mojej rodzinie i mnie :ico_placzek: :ico_placzek: ja też nie pozostałam dłużna i też mu powiedziałam co myślę o nim i jego rodzince :ico_placzek: teraz płaczę jak to piszę :ico_placzek: :ico_placzek: i już miałam jutro do domu nie wracać bo jadę po moją kaskę z rodzinnego i wychowawczego i chciałam u koleżanki przenocować trochę z małą,ale ona wyjechała i nie mam do kogo pójść,a nie mam ochoty przebywać w jego towarzystwie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wygarnął mi że nie powinno mnie obchodzić co on robi bo on zarabia a ja jestem nierobem :ico_placzek: ale to nie moja wina że mamy dziecko i nie ma kto z nią siedzieć :ico_sorki: :ico_sorki: i że on na mnie robił nie będzie :ico_placzek: :ico_placzek: sorki dziewczyny ale na prawdę mi źle :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:dlaczemu się do męża nie położysz?

zobaczymy jak to będzie :-Dnie badz takaaka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość