Monika 25, super, że spotkanie z położną się udało :-) łóżeczka macie świetne :ico_brawa_01: A pościel przecudna :ico_brawa_01: Brzuszek masz fajniutki i chyba mamy takie same spodnie (z H&M?). Piesek rozkoszny, też mi się taki marzy :-)
zlosnica, na ciuchach rzeczywiście można fajne rzeczy znaleźć, ale ja talentu do tego coś nie mam :ico_noniewiem: Co do łóżeczka my takie zwykłe będziemy mieć, ale też drewniane. Ja bym w turystycznym łóżku spać nie chciała na dłuższą metę, więc dlaczego dziecku takie atrakcje fundować?
aba, ja przy kości raczej nie jestem, a pępek jeszcze nie wyskoczył :ico_oczko:
anetka607, dobrze, że już w domu jesteś :ico_haha_01: tylko uważaj na siebie
Pruedence, to Ty chcesz jeszcze przed samym porodem do pracy iść? Podziwiam, ja bym nie dała na pewno rady przez kręgosłup, a praca siedząca...
Ja dziś znów sama cały dzień...no przepraszam z Wikunia :ico_oczko: Malutka dziś cały czas mnie po zebrach kopie (pilnuje żebym się nie garbiła :-D ). A przed chwilą zrobiłam sobie racuchy z jabłkami :ico_haha_02: Mniam. Rzuciłam się na nie, jakbym od rana nic nie jadła :ico_oczko:
Co do wagi, to gdy się ostatnio ważyłam to miałam na plus 14 kg, ale to było 8 października. W piątek mam wizytę, to się u położnej zważę...będzie chwila prawdy :ico_oczko:
[ Dodano: 2009-11-02, 16:58 ]
a mi jest ciągle gorąco... mam uderzenia gorąca
kurcze, ja mam to samo, w domu pozakręcane wszystkie kaloryfery, mąż ciągle marudzi, że mu zimno, a ja to bym najchętniej jeszcze okna pootwierała... Przez to w nocy czasem zasnąć nie mogę :ico_noniewiem:
anusiek, fajnie, że Ci się weekend udał :ico_brawa_01: