moj maluch z rana szalal a teraz spi :ico_oczko:
Moje maleństwo jakieś spokojne dzisiaj.Czasem sobie nóżką machnie,albo rączką,ale podejrzewam ze wieczorem da popalić.Tak właśnie robi od kilku dni.Czasem tak szaleje że aż boli. :ico_szoking:
Ja się właśnie dowiedziałam że wózek nam przywiozą w poniedziałek :ico_brawa_01:
postawię go na razie w kącie pokoju...ale już się troszkę dzidziuśkowo robi w domku...już mam szafkę, ubranka i będzie wózek :ico_brawa_01:
Fajnie,ja juz się nie mogę doczekać jak zaczniemy z mężem w końcu wszystko ustawiać. :-D Tzn on będzie,ja będę tylko oglądać jego poczynania.
leona napisał/a:
a jakies typy macie??
Mój mąż już dawno wymyślił Natalię.Ja nie byłam przekonana,ale z czasem zaczęlam się przyzwyczajać.Wszyscy już jakoś podłapali,więc tak już zostanie.Także ja noszę małą Nutkę w brzuchu.....no chyba że bobo nas zaskoczy i to jednak będzie Hubert. :ico_olaboga:
U nas właśnie zaczęło prószyć śniegiem :)
A u mnie cisza,śniegu nie ma.Może jutro się pojawi :ico_noniewiem: Chociaż nie wiem czy bym chciała bo jutro do dentysty muszę się wybrać i wolałabym słoneczną pogodę. :ico_sorki:
Dzisiaj byłam w ciężkim szoku.Zadzwonił do mnie przyjaciel mojego męża spytać jak się czuję.Bardzo miłe zaskoczenie,choć przyznam że dziwnie mi się z nim gadało o skracającej szyjce,ale to mu wyraźnie nie przeszkadzało.Potem powiadomiłam o wszystkim męża i też się zdziwił,choć również przyznał że to miłe ze strony tego kumpla.