leona, sliczne mebelki i lozeczko juz pieknie przyszykowane :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
anusiek, gratuluje 37 tygodnia,mozemy rodzic :ico_oczko:
Ja listy tez nie mam,ale czytalam wasze i wszystko mam co potrzeba :-D
Widzę,że super rzeczy mnie czekają w niedalekiej przyszłości.Mnie póki co męczą te twardnienia,ostatnio brzuch mi się napinał i ciągnął w nocy tak często (co 3-4min) że musiałam wstać i magnez łyknąć bo bym nie wytrzymała.Masakra z tymi ćwiczeniami macicy. :ico_olaboga:Mnie męczyły wzoraj (okresowe) bóle brzucha i dziś rano też...obudziłam się o 6.30 i myślałam że nie zasnę ale się udało :ico_brawa_01: i dopiero jem śniadanko :ico_oczko:
Mnie też nie weszło wszystko do torby.Pampersy nie wejdą,szlafrok dużo miejsca zajmuje,pantofle i picie.To muszę mieć w oddzielnej torbie.a wczoraj z nudow spakowalam torbe do szpitala, a raczej walizke na kolkach :ico_olaboga:
nie mialam pojecia ze tyle sie tego wszystkiego uzbiera, pampersy mi sie juz nie zmiescily a jeszcze aparat i laptop i cos do picia i jedzenia.... :ico_noniewiem:
tak, ale ja je kupilam z mysla o myciu pupki, do kapieli bede uzywala myjek z materialuczy to sa takie papierowe te myjki?? co nie rozwalaja sie po namoczeniu??
no ja tez bede uzywala do pupki :ico_oczko:leona napisał/a:
czy to sa takie papierowe te myjki?? co nie rozwalaja sie po namoczeniu??
tak, ale ja je kupilam z mysla o myciu pupki, do kapieli bede uzywala myjek z materialu
raczej tesciu, to on placil za mebelki, a ja te biale wybieralam patrzac na cene ale jak chcial zaplacic wiecej to nie protestowalam :ico_haha_01: :ico_oczko:Widze, ze jednak nie kupiliscie bialych mebelkow, czyzby synus wniosl protest?
ja mam na razie rozebrane lozeczko, ta posciel tylko tak przymierzylam, teraz lezy wyprana i wyprasowana ale jeszcze nie zakladam :ico_oczko:Lozeczko juz poscielone - powoli czuc dzieciaczka w domku ja chyba przed swietami sie tym zajme, to bedzie podwojnie mila atmosfera w domu - choinka i kolyska
- milo,milo :ico_brawa_01:choinka i kolyska :-D

trzymam kciuki, zeby tak bylo :ico_sorki:Mam nadzieję że to nic poważnego.
kazda z list troche sie od siebie rozni, bo kazda z nas inne rzeczy uwaza za zbedne/potrzebne... ja osobiscie rowniez moglabym sie obejsc bez kilku pozycji z mojej listy, ale uznalam je za praktyczne :-)nie wszystko z waszych list,bo przewijak tez mam na lozeczko,kosza na pieluszki nie trzeba,myjek nie uzywamy ale gabke do wanienki maz zazyczyl
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość