Witam :-D
Przed porodem powinna się robić miękka więc dobrze :ico_oczko:
Aha,no to dobrze.Co prawda ja mam taką od kilku tygodni już. (od 27-28,jakoś tak) :036: No nic,dzięki za informację.Ważne że póki co jest zamknięta i w miarę długa :ico_sorki:
Mały jest już wielki i waży 3330kg
No to spory dzidziolek sie szykuje :-D Ciekawe ile mój waży,dowiem się we wtorek :ico_noniewiem:
U Anusiek lepiej,KTG dobre,humorek jej sie poprawil.
UFFFF,no to pięknie.Byle było coraz lepiej. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Niech sie okruszek trzyma i rośnie zdrowo.
juz sie napracowalas, teraz przyszedl czas na troche odpoczynku :-) Ja tez mam male wyrzuty sumienia, ale maz nie chce slyszec o tym, zebym sie rzucala na porzadki, pierwszy raz w zyciu zaoferowal sie z wlasnej woli do sprzatania mieszkania i pomocy przy gotowaniu swiatecznych potraw :ico_haha_01: trzeba to wykorzystac :ico_oczko:
Ja niestety nie mam tak dobrze,ale rozłożyłam sobie robotę na raty.Dzisiaj kuchnia i salon,przedpokój.Jutro sypialnia i łazienka.Okna olewam,może męża jakimś cudem namówię żeby poprawił po mnie to co miesiąc temu robiłam,bo bez firanek to się da przez nie wyglądać.No a w niedzielę choina :ico_brawa_01:
Cytat:
za skonczony 36 tydzien, teraz moja kruszynka nie bylaby juz wczesniaczkiem :ico_brawa_01:
- ale pysznosci,gratulujemy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
również gratuluję.
dokupilismy ostatnie prezenty swiateczne
Matko jedyna,ja jeszcze ani jednego nie kupiłam :ico_szoking: :ico_placzek: :ico_szoking:
lilo, super brzusio,śliczny :ico_brawa_01: Mój to faktycznie mały jakiś się wydaje przy tym twoim.Wszyscy mi mówią że mam malutkiego bączka,teraz już rozumiem dlaczego. :ico_oczko: