witajcie
kilka dni mnie nie było, a tu takie niespodzianki
misia, meg, inia jeszcze raz serdecznie Wam gratuluję, niech się Gwiazdeczki zdrowo chowają!
shiva niezłą jazdę miałaś w tym szpitalu, podziwiam cię, tyle przeszłaś dla malutkiej
muszę ci powiedzieć, że moja Ulcia też straszny głodomorek i wsuwa co 2 godziny, a czasem chce co godzinę, normalnie czasami po ciężkiej nocy to już padam, ale co zrobić, trzeba wytrzymać
anetka ja też poszłabym się skonsultować, czasem lekarze jakieś głupoty plotą i niepotrzebnie denerwują
z tego co piszecie to niektóre już przeszłyście baby-bluesa (czy jak to się pisze), ja też miałam już, pierwszy w ogóle raz, bo przy tamtych maluchach nie przerabiałam tego tematu, na szczęście u mnie to był tylko jeden dzień, al wypłakałam co moje
trzymam kciuki za wszystkie :ico_ciezarowka:
aha, dziewczyny mam pytanko, gdzieś się przewinęła propozycja zrobienia nowej stronki przeze mnie, więc się pytam czy ktoś się już zajął tym tematem? a może któraś ma ochotę? jeśli chcecie to mogę założyć, ale pytań jest kilka:
1/ czy chcecie pisać bardziej prywatnie na forum czy tak jak teraz (prywatnie oznacza, że nikt bez zaproszenia nie może nas czytać, jest kilka takich wątków już założonych)
2/ jak się ma nazywać nowe forum?