Wiadomosc od Moniki25 :Z radoscia informuje,ze wczoraj 21 grudnia,o 21.35 przyszla na swiat Oliwka.Malutka wazy 3630 i ma 55 cm.Dostala 10 punktow,szczesliwi rodzice pozdrawiaja
Jestem w szoku,bo poki co wszystkie w terminie rodza :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Pruedence, dzieki za przepisik.Dzis robie :ico_brawa_01: Czekam na meza,bo poszedl umowe podpisac do nowej pracy,udalo mu sie dodatkowa fuche na zlecenie dorwac.Ciesze sie,bo to tylko kilka nocek w miesiacu,bedzie jezdzil z kolega z pracy w patrolu,wiec napewno sie dogadaja.No i kasa dodatkowa sie przyda :ico_brawa_01:
Jak przyjdzie,to idziemy na ostatnie zakupy,tzn znajac nas,to beda pierwsze z statnich zakupow.Liste zroblam ale zawsze sie cos zapomni :ico_noniewiem:
U mnie noc nie za ciekawa
- podobnie u mnie,nie moge sie przekrecic z boku na bok,brzuch boli i biodra dokuczaja.A dzis rano obudzily mnie mdlosci i ostatecznie zwymiotowalam :ico_zly:
anusiek, brawa za 39 tydzien,to juz lada chwila :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja jutro idę popołudniu do ginka, już nie mam zamiaru rodzić aż do poniedziałku, skoro młodemu się nie spieszyło wcześniej to niech siedzi jeszcze trochę w środku!
- tak jest :-D
Shiva, a wiesz,Andrzejek tez tak raz mial,ze nie spal do 3 nad ranem,maz go nosil na rekach i ostatecznie w akcie desperacji wlaczyl mu Spidermana i zasneli obaj :ico_oczko:
dorotaczekolada, a jak Twoje skurczyki?
[ Dodano: 2009-12-22, 11:45 ]
tłumaczę, że bez pracy jedzenia nie ma i to jak się okazuje od pierwszych dni życia :-D chyba nie wiele rozumie :-D
- hi,hi :ico_oczko:
muszę się dodukować w tym bekaniu Karolinki. musi zacząć bekać i już!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
- moja kolezanka corcie przytulala do siebie i robila takie kolka,na bok,dol,bok,gora jak zegarek i faktycznie pomagalo - ale powoli i co jakis czas jedno koleczko,bo zwymiotuje :ico_oczko:
a z drugiej strony ją zważyć??? :ico_placzek:
- moja siostra do 5 kg wazyla corcie na wadze kuchennej elektronicznej :ico_oczko: