witam nocną pora
my po dniu pełnym wrażeń
Ala po zabawie , a potem na imieninach u siostry
a ja dziś troszke też odpoczełam , bo Loleczka zostawiłam u siostry już przed 16.00 i pojechałam do szkoły z Ala i tam posiedziałam dwie godzinki z matkami troszkę sie posmiałyśmy , pogadałyśmy a dla mnie to teraz dobra odskocznia :ico_oczko:
a loluś miał tyle opiekunek u siostry , tyle atrakcji że nawet nie upominał się o cycusia :ico_haha_02:
a piąstki to też jak y mógł to by wsadził obydwie do buzi
i ślini się jak mopsik :ico_oczko:
jutro zrzucę zdjęcia to wam pokarzę jak była przebrana moja córcia za gwiazdę rocka a najważniejsze z tego przebrania to były buty na wysokim obcasie , bo moja mama ma tak małą stopę ,że jej buty prawie dobre na Alę :-D
śmiejemy się że od teraz wszystkie buty babcia dostanie w spadku po wnusi , bo Ali noga urośnie i np kozaki śniegowce z tego roku będą na nia małe a na babcie są dobre :ico_oczko:
ale się rozpisałam , ale spać mi się nie chce to mogę się rozpisywać :ico_oczko:
edulita, a co to za granulki , to może i ja sobie załatwię , bo też mam rodzinkę w niemczech , a jak takie skuteczne to może warte zachodu
magduś81, naprawde oskar dla ciebie to mało i jeszcze jak mąż nie skory do pomocy :ico_sorki:
Wiolaw przeurocze masz te dzieciaczki
wiolaw, - śliczna ta twoja parka
dziękuję
wasze dzieciaczki też są urocze, zresztą wszystkie są słodziali :ico_haha_02: