hej
3.03. mam wizytę u gina
to tak jak ja :-) tylko glukoze mam juz za sobą.... :ico_sorki:
staram sie odpoczywać.. ale jest tyle do zrobienia w domku... no masakra.... mama przyjezdza mi pomagac i w zasadzie to ona wiekszosc sprzata... chwała jej za to.. :ico_sorki: byle do świąt zdążymy doprowadzić mieszkanie do ładu..
ale ja jak by nie bylo tez dzisiaj nie siedzialam bo zrobiłam obiad posprzatałam sypialnie - bylo jeszcze troche nierozpakowanych rzeczy ale juz dzisiaj nie mam zamiaru nic wiecej robic co ma związek ze sprzataniem.
czekaja nas tylko rehabilitacje z Karolką i drobne zakupy ale pojade z moim S wiec dzwigac nic nie bede :ico_nienie:
młody leniwie sie przeciąga w brzuchu to mi noge wystawi to dupke wypnie i drzemie zadowolony ze matka dzisiaj troche wiecej sie ruszała bo przynajmniej se pospał huśtany w brzucholku :ico_oczko:
Karolka teraz śpi wiec moge sobie odpoczywac :ico_sorki:
a tak po za tym to witam wszystkie nowe dziewczynki na naszym wątku :-D gdybym mogła dostac liste dziewczyn (nick + termin) to byłabym wdzięczna :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Martalka z tego co doczytałam to widze ze u Ciebie dziewczynka w brzuszku rośnie :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super, bracia beda na pewno dumni i bedą bronic siostry przed podrywaczami hehe :ico_oczko:
jakos nie specjalnie mam czas zeby doczytac wszystkie zalegle posty... z rana przyjazdza mama to sprzatamy a pozniej mam ledwie godzinke wolnego i to nie zawsze bede ja miała... a pozniej po 15.00 wraca moj S jemy obiadek i jak jest cos do roboty to jeszcze załatwiamy zaległe sprawy czy jakies zakupy itp a pozniej jest juz wieczor, kąpanie Karoliny kolacja i moj S przewaznie zajmuje komputer.. a laptop nadal nie podłączony do neta bo S tego nie umie zrobic a nie spieszy mu sie zeby kogos do tego zatrudnic.. :ico_noniewiem: musze go pogonic