Hejka Dziewczyny :-D
Ale żeście się rozpisały :ico_olaboga: Ja dzisiaj wróciłam z Górnego Śląska, byłam z Wiką i mężem u rodzinki. Całkiem sympatycznie spędziliśmy czas :-) Też już jestem za przyjściem wiosny :ico_sorki: Podobno ma przyjść zgodnie z kalendarzem :-D Wikusia ostatnimi dniami jest baaaaardzo grzeczna, bo kolki opuściły nas już chyba na dobre i dzidzia już nie ma powodu do płaczu :-D Potrafi ładnie się sama bawić, ma taką swoją ulubioną zabawkę i ciągle by na nią patrzyła, pociągała za sznureczki, kółeczka itp. i piałaby do niej bez przerwy :-D Kocham tą zabawkę ;-)
iw_rybka, super, że chrzciny się udały i torcik pyszny :-D Śliczne te Twoje dzieciaczki. Ty z resztą też świetnie wyglądasz.
Pruedence, zdrówka dla Twoich dzieciaczków. Taka spacerówka dla dwójeczki na pewno się przyda. Ty cały czas coś pichcisz :-D A ja bym tylko jadła ;-)
anetka607, to bardzo źle, że nie możesz liczyć na pomoc męża. Ja bym chyba już dawno zwariowała, gdyby nie mój mąż. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Klary za skończone 3 miesiące.
lilo, dobrze, że Julkę kolka oszczędziła :-D pół kilo na pajaca i pampka to mega przesada, może ze 100 g to waży, ale raczej nie więcej. A z krtanią pewnie będzie tak jak mówi lekarka – samo z wiekiem ustąpi. Z tym podaniem szczepionki to niezłe przegięcie :ico_szoking: Ale słodkie zdjęcia dodałaś :-D
Judka, pogratulować męża.
Shiva, super, że z bioderkami Justynki wszystko dobrze. Ty i Justynka śniłyście mi się dzisiaj. Co do chusty, to też słyszałam, że jest zdrowa dla dziecka, nosidełka niekoniecznie. Śliczna ta Twoja córcia :ico_brawa_01: Faktycznie maleńka ta Basia
anusiek, chusta super, a Ty wyglądasz kwitnąco i fryzurka super :ico_brawa_01: Widzę na zdjęciach, że Piotruś ma matę edukacyjną. Wygląda bardzo fajnie, możesz mi podać nazwę, to sobie odgapię ;-) Obyś przekonała męża do innego chrzestnego, bo z tego co piszesz, to nieciekawy ten brat :ico_olaboga: Ja też już tęsknię za ciążowym brzuszkiem ;-)
barbapuppa, faktycznie rzadko coś nas odwiedzasz ostatnio :ico_nienie:
Helen, super, że Kiaruni przeszły kolki :ico_brawa_01: Oby już nie wróciły :ico_sorki: Co do katarku, to dobrze, jak Kiara od czasu do czasu zwróci flegmę, oczyści się szybciej. Na pewno pieniądze na egzamin nie pójdą na marne, więcej wiary w siebie, dasz radę! Zdrówka dla dziadka.
leona, ładnie Marcelek przybiera na wadze :ico_brawa_01: Oby mata się Synkowi spodobała, bo faktycznie nie ma co z leżaczkami przesadzać, ja w ogóle takowej maszyny nie mam ;-)
geheimnis, to niezły śpioszek z Twojej Natalki ;-)
Widzę, że niektóre dziewczyny dopadła jakaś chandra. Głowa do góry, wszystko się ułoży i nie ma się co zamartwiać :-D Za chwilkę będzie wiosna!!! :-D :-D :-D