Wiesz - ja po prostu zdaję sobie sprawę że te prawdziwie nadopiekuńcze matki tak naprawdę robią dziecku krzywdę.Najgorsze jest to ( nie dosłownie), że im się nie dzieje żadna krzywda tylko ja tak namiętnie sobie to wmawiam, że będą biedne i samotne

na pewno otrzymuje to co potrzeba :ico_oczko:Poza tym zastanawiam sie czy do maleństwa nie idzie teraz za mało witaminek jak Maja wyciąga z mlekiem???
zupelnie sie z tym nie zgadzamz tego co kojarze to powinno sie przestac karmic piersia do okolo 19 tygodnia ciąży.
jest kilka powodów:a dlaczego chcesz przestac karmic??

Twoja decyzja, ale bedzie Ci trudno odstawicjest kilka powodów:
no i wlasnie z tego powodu bym jeszcze poczekala z ta decyzja- ponieważ ona tak bardzo to lubi, tak sie przytulać, jest to dla niej dobre na wszystkie smutki
ma na górze 4 ząbki a na dole 2 i właśnie strasznie ciężko jej wychodzą dolne dwójki i wyjść nie mogą :ico_placzek:a zabki wyszly malej juz wszystkie??
próbowałam i nawet było już tak że karmiłam ją tylko 1 raz nad ranem i to juz z jednego cycusia bo mi nawet zaczoł pokarm zanikać, ale jak znów teraz przeziębiona i te zęby to spowrotem cycuje częściej :ico_noniewiem:moze warto by zminimalizowac ta ilosc karmien
właśnie tego sie obawiam :ico_chory:bo wydaje mi sie wlasnie, ze jak bedzie widziala maluszka przy piersi, to wtedy bedzie zazdrosna
mleko Cow&Gate już jej dawałam nawet do spróbowania, ale ona je dużo nabiału więc nawet nie musiałaby mleka, tym bardziej że tak jak juz pisałam jej nie chodzi o to jedzenie czy picie mleka tylko samego cycusia... :ico_noniewiem:a co z mlekiem??jakie bedziesz dawala jak odstawisz mala??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość