cześć dziewczyny,
dawno tu nie byłam, a jak poprzednio Was czytałam to coś mi komputer nawalał...Jaka fantastyczna niespodzianka tibby gratulacje z cudownego synka prześliczny... i jak Ci dobrze że masz już to za sobą! wspaniale życzę Ci abyś Ty szybciutko wróciła do formy... :ico_oczko:
Martalka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu, my idziemy równo... z terminem...
Ja ostatnio byłam u gina to powiedział mi że nie będziemy czekali do połowy czerwca, że po cesarce to nie jest wskazane...więc myślę że chociaż żebym maj wytrzymała bo jest mi tak strasznie ciężko... :ico_olaboga: :ico_placzek: dziś prawie cały dzień płakałam bo już nie daje rady
Moje chłopaki pojechali na weekend do teściów na wieś w lubelskie a ja do mamy tu troche odpoczne...
A jeszcze mam takie troche zmartwienie bo jak ostatnio robiłam badania odczynnik cumpsa to mi wyszły przeciwciała :ico_olaboga: a niestety my z A mamy konflikt krwi i już byłam na ponownym pobraniu krwi i mieli ją wysłać do bielska białej i teraz cholewcia ten weekend a to muszą mieć na to tydzień no zobaczymy będe dzwonić i pytać o wyniki, bo poprzednio troche nie miałam siły ich odebrać a potem troche zapomniałam i Artur mi odebrał a tu były jakieś zalecenia... no cóż mam nadzieje że będzie dobrze tzn musi być dobrze...dzwoniłam do gina to powiedział że narazie nie ma czym się martwić, łatwo mu mówić... :ico_zly:
pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłej nocy...