ja podawalam tak ok 39 st. bo sama goraczka jest dobra-zwalcza chorobe. ale jak sie dlugo utrzymuje to szkodzi organizmowia powiedzcie mi przy jakiej temp podawac czopek??

u nas identycznie :ico_oczko:Marcel odwraca sie z plecow na brzuch, kiedys tez z brzucha na plecy sie odwracal ale chyba zapomnial jak sie to robi :ico_haha_01: :ico_oczko:
o tak, ja z wszystkiego cieszę się jakbym w totka wygrała i mam syndrom chwalenia się każdym "sukcesem" Wiki :-Dile radosci daje matce taki maluch :-)
to prawda, mi lekarka poleciła podać jak gorączka sięgnie 38 stopnileona napisał/a:
a powiedzcie mi przy jakiej temp podawac czopek??
ja podawalam tak ok 39 st. bo sama goraczka jest dobra
dzisiaj juz synus jadl obiadek z grudkami i chyba nawet roznicy nie poczul :ico_haha_01:one mają trochę więcej grudek, ale to nawet lepiej, bo te gładkie konsystencje podawane zbyt długo mogą przysporzyć problemów.
no to nie podaje, bo maly mial 37,7 :ico_oczko:to prawda, mi lekarka poleciła podać jak gorączka sięgnie 38 stopni
no to super, :ico_brawa_01:dzisiaj juz synus jadl obiadek z grudkami i chyba nawet roznicy nie poczul :ico_haha_01:
to rzeczywiście Ci Wika dała popalić. Ale podejrzewam że to może być ten ząbek. A jak dzisiejsza nocka? Już lepiej?Za to dziś w nocy Wika dała popis, wstała o 3:30 i nie miała ochoty już spać, właściwie to wydaje mi się, że to z powodu tego ząbka, bo była marudna
przypomnisz sobie, co to imprezowanie :ico_oczko:Już się doczekać nie mogę :ico_wstydzioch:
no prosze, jaki ranny ptaszek :ico_haha_01:moj synus dzisiaj byl wyspany juz po 4tej
u nas czasami tez jest placz po przebudzeniu :ico_noniewiem:Wasze maluszki też tak robią - budzą się i po chwili już na pełen regulator ryczą?? To tak jakby jej się jakaś wielka krzywda działa
:ico_haha_01:no prosze, jaki ranny ptaszek :ico_haha_01:
u nas grosze kosztujeale drogie sa, prawie 4 euro za kg :ico_olaboga:
a masz jakies ladne okolice do spacerowania? bo 3 spacery przez miasto to srednia przyjemnosc :ico_noniewiem: pewnie wsrod przyrody mieszkasz...chwile odpoczniemy i idziemy dalej
to tak jak moja :-D tylko jej to w krew weszlo i coraz mniej je mlekaObiadek i deserek zjadła chętnie, ale mlekiem pluła.
moja jak wstaje to gada i gada, dzisiaj zaczela krzyczec ale nie plakac bo bylam w lazience i jej nie slyszalam :ico_wstydzioch:Wasze maluszki też tak robią - budzą się i po chwili już na pełen regulator ryczą??
to powodzenia :ico_brawa_01:więc się córką zajmie a ja nareszcie gdzieś wyjdę - sama.
ogolnie tu w miastach jest duzo zieleni :ico_oczko:a masz jakies ladne okolice do spacerowania? bo 3 spacery przez miasto to srednia przyjemnosc :ico_noniewiem: pewnie wsrod przyrody mieszkasz...
ja czesto tak mam po wiosennym opalaniu :ico_noniewiem:wysypka i strasznie swedzi, juz 2 raz w tym roku :ico_placzek: nigdy mi slonce nie szkodzilo
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość