21 lip 2010, 12:40
Witajcie
po pierwsze chcialam sie pochwalic mamy pierwszego ząbka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
15 lipca wyszla jej dolna jedyneczka z prawej strony,bezbolesnie :ico_brawa_01:
a pewnie za chwilke wyjdzie tez jedynka z lewej strony :ico_oczko:
my juz po urlopie w Łebie,bylo super nawet pogoda dopisala ,bylismy w Parku Dinozaurow super polecam :ico_oczko:
potem łazilismy po miescie i na plaze i wrocilismy w piatek o 22 do pokoju a dziewczynki zasnely dopiero o 23,30 :ico_szoking: :ico_szoking:
potem rano do tego parku,potem plaza niestey popadalo :ico_zly: i spowrotem do domku i pozniej zrobilismy grilla ze znajomymi a w niedziele znow plaza i wedrowki po miescie i na koniec Wesole miasteczko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
super bylo szkoda ze tak krotko ale zawsze to cos rodzinny wypad :ico_oczko:
jak wrocilismy to niemoge sie ogarnac,tak jak chodzilismy sie stolowac na miescie teraz niemoge dojsc z obiadami i porzadkami w domu hehe
czasu na wszystko brak :ico_oczko: :ico_oczko:
ale dzis jzu poprasowalam zrobie zapiekanke i na spacerek na plaze zmykamy :-D
oczywiscie wrocilismy splukani hehe i teraz zyjemy skromnie ale trudno sie mowi i tak sie ciesze ze moglismy gdzies pojechac wszyscy razem :ico_oczko: :ico_oczko:
unas pogoda sloneczka cieplo ale nienjagorzej :-D
Edulita nieprzejmuj sie kochana tymi tekstami co do Iduni olej to naprawde ja tez tego sluchalam jeszcze nietak dawno,a czemu niesiedzi a czemu niema ząbków,a czemu ma tak mało włoskow i wogle :ico_szoking: paranoja niedogodzisz kochana
takze wazne ze dziewczynki sa zdrowe i to jest najwazniejsze :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Magda33, super ze Zosienka łaskawa dla mamusi :ico_oczko: bedzie coraz lepiej
a co do jedzenia to moja tez ostatnio mleka niechce tak pic chyba przez to ze tak cieplo,oczywiscie zjada danonki,deserki,obiadki rowniez moje jej zasmakowaly :ico_brawa_01: chrupki,chlebek,biszkopciki amleko pije co 3 godzinki po 150ml wiecej niechce
tylko ja czytalam na opakowaniu ze poiwnna pic 3 razy dziennie po 210ml a moja tak niepije
wazne ze cos przybiera :-D
bigottka, ja tez mialam nadrzerke po Wiki a teraz niemam
cytologi jeszcze nierobilam bo mi lekarz powiedzial ze niby raz na trzy lata sie robi teraz :ico_szoking: niewiem
nadal niemam @ :ico_szoking: a juz prawie 3 miesiac małej niekarmie
niewiem kiedy wkoncu przyjdzie :ico_noniewiem:
Sabcia, dobrze ze z kregoslupem juz lepiej :-D :ico_brawa_01:
a twoja Nikola to jest agentka normalnie powinni ja wpisac do ksiegi guinessa hehe :-D :-D
a sowja droga mojej kolezanki syn zaczal chodzic jak mial 10miesiecy takze moze twoja Niki tez bedzie szybciej chodzic :ico_oczko:
Wiolaw :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla LOlka za postepy w wstawaniu :ico_brawa_01:
a mam nadzieje ze z mezem sie sprawy wyjasnia
a co do mezczyzn to szkoda gadac oni czasem mysla w innych kategoriach :ico_zly: niestety
mysla ze jak sie siedzi w domu to wszystko sie samo robi łacznie z wychowaniem dzieci :ico_olaboga:
a to niejest taka łatwa sprawa
trzymam kciuki zeby sie wszystko uwas ułozylo :ico_oczko:
Isia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Oliwki za pierwszy ząbek :ico_oczko:
no i czekamy an fotki z Zoo
Matikasia fajne fotki dzieciaczkow na n-k
a MIlcia jakie ma juz dlugie włoski :ico_szoking: super i taka duza na tym samochodziku :ico_oczko:
mialam zapytac jak ty robisz ten kisiel dla Milenki
no i czy budyn mozna podawac taki na normalnym mleku czy nie bo chcialabym zrobic Zulce :-D
dobra ucuiekam sie szykowac na spacerek :-D
do pozniej
:ico_oczko: