Witam sie i ja juz popoludniowo :-)
STAWIAM ZA 9 MIESIAC PAWCIA :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
My wczoraj mielismy zalegle szczepienie, wazymy 9600gr i mam 71 cm :-D :-D :-D chlop jak dab :ico_oczko: :ico_oczko: ale za to dzis caly dzien goraczkuje i jest marudny tak, ze wysiadam. Teraz zasnal wiec chwila spokoju :-)
Remont sie juz konczy od jutra zaczynamy przenosic rzeczy :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Magda33, to nieciekawa sytuacja ale powiem Ci ze Cie podziwiam, ja bym nie mogla sie zwiazac z mezczyzna, ktory mialby juz dzieci z poprzedniego zwiazku, nie wiem dlaczego ale chyba bylabym zazdrosna o te dzieci, ze je lepiej traktuje no nie wiem, nie potrafie tego wytlumaczyc ale nie mogla bym :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
dziwi mnie ta osobna kasa.
mnie tez to dziwi, nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, twoje-moje
a z ta pana to pech :ico_olaboga: :ico_olaboga: albo kara boska, ze cie nie posluchal :-D :-D
wiolaw ale mialas przygode :-D :-D :-D ja tam sie myszy nie boje ale jak by to byl pajak to zawal murowany, boje sie panicznie :ico_olaboga: :ico_olaboga:
a ja sama , siadłam i płakałam bezradnie
musisz byc silna, dasz rade, a meza miej gdzies jak mu nie zalezy, zobaczysz jeszcze troche i sam przyjdzie na kolanach chociaz wiem, ze takie sytuacja sa bardzo przykre ale co zrobic takie zycie.
My uwielbiamy sie kapac, albo razem albo osobno, zabawki sa. A Pawcio jak widzi wode to juz piszczy i z myciem wloskow tez nie ma problemu nawet woda w oczach mu nie przeszkadza :-D :-D
PaulinaS, a nie wolisz juz kapac w duzej wannie?? Mnie osobiscie wygodniej i mlodemu tez, a dodoatkowa wanna zbedny wydatek
I wybaczcie, że dziś tylko o sobie, ale nie mam siły.
to co robilas w nocy, ze juz z rana ci sily brak??? :-D :-D :ico_oczko: