Witajcie
dziewczyny mysle ze to wazne;
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/mazo ... ek,1532081
przeczytajcie sobie
ja musze swoj wyzucic masakra jakas dobrze ze jeszcze niezdazylam podac tego :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
zaraz was doczytam to odpisze
[ Dodano: 2010-09-15, 20:40 ]
witajcie
widze ze jeszcze nikogo niebylo :-D
no takze dokladnie sprawdzilam te numery seryjne i okazalo sie ze moja Zulka brala ten vigantol przez 6 miesiecy :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
i juz koncowka zostala masakra
czytalam tez ze niby te zwiazki nieszkadza dziecku :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
jutro zadzwonie do pediatry i zapytam
co unas
bylam dzis z Zulak u dermatologa z tymi paznokciami i na szczescie nic niema :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jest zdrowa a to co jej wyszlo na paznokciach to po przebytej chorobie(tej wysypce)i za duzo antybiotyku
i tak organozm zareagowal
no i bylam z dziewczynkami u ginekologa:
Wiki ma ponoc drozdzyce :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: bo sie drapie czesto w tamtych okolicach i do tego ma lekkie uplawy :ico_olaboga:
dostala krem i oby to jej zniklo
a Zulka okazalo sie ze niema wcale zadych sklejonych warg :ico_szoking: :ico_zly: tak jak mi powiedzieli w szpitalu ze wszystko jest oki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D
no to tyle dziewczynki juz zdrowe,Wiki jeszcze troszke czasem kaszle ale jest dobrze
Zulka tez juz po katarku i kaszleku i niech juz tak zostanie
bylam dzis w żlobku niestety trzeba czekac kolejki bardzo dlugie :ico_placzek: :ico_placzek:
bede co tydzien chodzic to moze uda sie cos szybcije ziobaczymy
ja w piatek mam fryzjera tak bardzo sie ciesze mam taki odrost :ico_szoking: :ico_szoking:
od razu sie lepiej poczuje
humor nadal do bani jesien sie robi szaro buro,deszczowo,fee ja chce wiosny hehe
no i samopoczucie gorsze
troche sie boje tego ze Zulka musi isc do żłobka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
nie tak mialo byc ale niestety czasem i tak bywa :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:
Kasiaczekam na przepis na to ciacho ten torcik oczywiscie ale pychotka musi byc smaka narobilas :ico_wstydzioch: :-D :-D :-D
fajnie ze babcia pilnuje dzieciaczki i ze swietnie sobie radzi :-D
no i dla ciebie :ico_brawa_01: za twoja wage super
a ja chyba przejde na diete tego dukana :ico_noniewiem: moja kolezanka schudla 6kg druga znajoma rowniez zgubila kg moze i mnie sie uda
zobaczymy
Magda33, dla twojej ksiezniczki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 11 miesiecy i duzo buziaczkow :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
super ze Zosienka juz zdrowa i wrocila do żłobka no i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla niej za klimatyzowanie sie i za dobra zabawe :-D :-D
Jak mi się uda, to wstawię dziś wieczorem film nakręcony wczoraj. Tatusiowi udało się nagrać jak Zosia robi prawie 4 kroczki :ico_brawa_01: i później bach na pupę.
czekamy na filmik
wiolaw, jak zakupy udane??kupilas Lolkowi kurteczke??
zdrowka dla dzieciaczkow :ico_oczko:
Matikasiadla twoich dzieciaczkow rowniez zdrowka :-D :ico_oczko:
Sabcia, alez ta twoja Niki jest bombowa,chyba naprawde powinnas ja dac do ksiegi guinessa bo bije normalnie rekordy w postepach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super szybka dziewczynka fajne fotki na nk :-D :-D
dobra ja uciekam kochane
jestem padnieta
podzwonilam po kolezankach ktore maja dzieciaczki i ktore moga stosowac ten cholerny vigantol :ico_zly: :ico_zly: zeby zaprzestaly go stosowac
no nic rano trzeba wstac
Wiki do szkoly idzie
dobranoc :ico_oczko: