kupilam jakis zwykly :ico_oczko:LEONA a jaki dajesz ten pasztet? robiony w domu? czy kupujesz?
ja poprasowalam, trzeba chyba isc spac
jutro na 12 mam jazde :-)

o rety :ico_szoking: :ico_brawa_01:Kiarze przebil sie dzisiaj siodmy zabek
mi się skojarzył teletubiś ;-)ja sie smieje ze ona z tym kitkiem wyglada jak kosmita z antenka :ico_haha_01:

udanego spotkania :ico_brawa_01: :ico_sorki:Dziś do Justynki przyjeżdżają dziadkowie
sporo zabkow juz Kiara ma :ico_haha_02: :ico_brawa_01:Kiarze przebil sie dzisiaj siodmy zabek
prawie najmłodsza a zarar wszystkie zeby bedzie miala :-D :-DKiarze przebil sie dzisiaj siodmy zabek - lewa dolna dwojka, prawa tez sie pewnie na dniach pokaze :-)
ja ostatnio w pieczonym znalazlam pióra :ico_szoking: i wcale tani nie byl zostaje przy podlaskim moj syn sie na nim wychowal :ico_haha_01:chyba lepiej taki pieczony? :ico_noniewiem:
:ico_brawa_01:Kiarze przebil sie dzisiaj siodmy zabek - lewa dolna dwojka, prawa tez sie pewnie na dniach pokaze
pozazdrościć u nas leje :ico_noniewiem:za oknem piekne slonko

bedziecie miec jakies urozmaicenie, milych odwiedzin :-)Dziś do Justynki przyjeżdżają dziadkowie, więc zapowiada się ciekawy dzień, mimo że za oknem leje i jest zimno
takie na zimno czy sos grzybowy?dzisiaj pierwszy raz robilam grzyby w smieanie
przynajmniej w tym nie jest w tyle :ico_oczko:prawie najmłodsza a zarar wszystkie zeby bedzie miala :-D
po prostu troche mieliscie pecha na poczatku, pozniej bedzie juz tylko lepiej :ico_oczko:może się nie nadaję na mamę..
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość