cóż za uśmiechnięta buzia na nas patrzy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:witam się z Wami
to tą sprawę znam, a film dokumentalny oglądałyście, czy fabularny?wpisz na necie np w google Krzysztof Olewnik - to dosyć głośna sprawa :-)
na bank będdzie powtórka :-) nie byłby to TVN :-Dco do Krzysztofa, to kurcze zła jestem na siebie bo miałam oglądać a zapomniałam :ico_placzek: a on mieszkał w moim województwie do Olsztyna miałam 90km i dlatego tak bardzo chciałam obejrzeć ten film, no cóż będę musiała sobie go ściągnąć
fabularny.. - inscenizacja - gra aktorów :-) ale fajny był :Dto tą sprawę znam, a film dokumentalny oglądałyście, czy fabularny?
to był film na podstawie faktów z porwania krzysztofa, ale nazwiska były zmienione.to tą sprawę znam, a film dokumentalny oglądałyście, czy fabularny?
ja mam nadzieję :-)na bank będdzie powtórka :-) nie byłby to TVN :-D
a no bezkitu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: to nie ściągam, poczekam na powtórkę :-Dna bank będdzie powtórka :-) nie byłby to TVN :-D
a po co jedziecie?/ coś nie doczytałam :ico_noniewiem:Ja uciekam pod prysznic, czekam aż mężulo z pracy wróci, jutro do Poznania jedziemy rano, więc jeszcze muszę się spakować...
ja również ci tego nie zycze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:anijka to życzę ci byś nie urodziła 1 lutego :ico_haha_02:
no i ja tez nie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:dziewczyny wiecie co mi się. ja też bym nie chciała urodzić w urodziny teściowej :ico_oczko:
i ja nie. Oj nie daj Boże :ico_olaboga: :-Djeszcze by chodziła i się wychwalała, że jej wnuczka to się urodziła jak ona :ico_olaboga: tego bym nie zniosła :ico_nienie:
pewnie nie długo będzie jak zobaczę zwiastun to dam Wam znać :-Da no bezkitu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: to nie ściągam, poczekam na powtórkę :-D
hehe a macie jakieś daty przybliżone?jeszcze by chodziła i się wychwalała, że jej wnuczka to się urodziła jak ona :ico_olaboga: tego bym nie zniosła :ico_nienie:
ok :-)pewnie nie długo będzie jak zobaczę zwiastun to dam Wam znać :-D
my niehehe a macie jakieś daty przybliżone?
u mnie na szczęście tez , moja z lipca :ico_sorki:u mnie teściowa z sierpnia więc rozbieżność między jej datą sierpniową a lutową jest duża hehe ;D
ja miałam wszytko ładnie poukładanae w kartonach rozmiarowoa ja myślę gdzie powpychać ciuszki dla małej bo mnóstwo ich mam hehe.. chyba te takie późniejsze w kartony poukładam i potem wyciągne jak już te będą za małe :P
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość