moj był sam sie zaoferowal nawet nie przypuszczalam, ze bedzie chcial. No, ale moj pierwszy porod juz wiecie jaki byl trudny i dlugi i tym razem juz filip tak chetnie nie idzie. Pojdzie oczywiscie, ale juz sie tak nie wyrywa :ico_oczko: no i widac, ze ma stresa. I jak mowie, ze to juz to on, przestan badz jeszcze z miesiac w ciazy :ico_szoking:a byli wasi faceci przy porodach

a ja mysle ze mozna napisac, mi bylo bardzo milo jak dziewczyny z forum do mnie pisaly w szpitalu i pisaly co u nich i pytaly co u mnie, choc nie zawsze odpisalam ale bylam zadowolona ze pamietaja a z maja rodzilam pierwsza wiec tym bardziej :)ciekawe... nie chcialabym jej przeszkadzac, ale chyba do niej dzis napisze.
a ja zero apetytu chyba przez te nerwy wczorajszeu nas sie nie oclilo, za malo zrobilam, albo za duzo jem
chociaż sama nie wiem jak to mozliwe zeby ona przybyła kilogram a ja tylko półl przez ostatnie 3 tygodnie, :ico_noniewiem:malgoskab, hohoho no to ladnie ta Twoja panienka wazy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moze odrazu na porodówce i sie wszystkie rozpakujemy ahhahahato musisz jakas parapetowke zorganizowac forumowa
no jestem ciekawa ile te nasze szkraby rzeczywiscie beda wazyc, ja juz ktorys raz mowie ze nie wierze w pomiary usg :-Dchociaż sama nie wiem jak to mozliwe zeby ona przybyła kilogram a ja tylko półl przez ostatnie 3 tygodnie
daj znac jak odpisze. kurcze nie moge sie fotek szymusia doczekacnapisałam do sylwii, no to czekamy na odpowiedz
niestety nie po mnie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ale dziekuje bardzoalez Twoj synus ma piekne oczy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość