anusiek, ale fajnie, że Piotruś sam odrzucił smokala. Wiki to jak tylko go gdzieś wypatrzy, to od razu się denerwuje i koniecznie chce go dostać. Uwielbia smoczka, ja jednak staram się jej dawać jedynie jak zasypia, na spacerze i w aucie, choć i to wolałabym ograniczyć, ale to nie takie proste.
anetka607, super, że tak gładko Wam idzie oduczanie Klary wspólnego spania :ico_brawa_01: Oby tak dalej.
Dobrze, ze Bartek nie jest uczulony na ser :-D
hehe :-D
wybudowanie domu stało się bardziej realne
SUPER!!!
Wiki też ładnie sama zasypia, wystarczy ją do łóżeczka włożyć i dać kilka zabawek, ale też ciągnie smoka, a to zdecydowanie ułatwia sprawę.
Shiva, super, że wypad się udał i że Justynka już nie gorączkuje
dobrze, ze Wiki panow policjantow tak ujela :ico_oczko:
hehe, bez dwóch zdań, jeszcze tylko mandatu do pełni szczęścia mi brakowało :ico_oczko:
gdybys tak musiala po ciemku z Wiki kilka kilometrow maszerowac... :ico_chory:
ojoj, to byłoby nieciekawe.
[ Dodano: 2010-11-22, 10:50 ]
Wiki śpi, a ja tradycyjnie mam chwilkę dla siebie. Mieszkanie już ogarnęłam, a obiad mamy z wczoraj, także mogę odpocząć. Wprawdzie mam pranie do ściągnięcia, prasowania i poskładania, ale nie chce mi się tego dziś robić :ico_oczko: Mam lenia, może przez tą pogodę. Szaro, buro i ponuro za oknem.
Wikula znalazła sobie nową zabawkę, od kilku dni, jak tylko babcia z pracy wraca Wiki idzie po jej torebkę i chodzi z nią po mieszkaniu, odpina zameczki, rozwiązuje węzełki itp. Fajnie to wygląda, jak nosi taką dużą torebkę :ico_oczko: