Witam sie i ja po dlugiej nieobecnosci :ico_olaboga:
unas chorobowo :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
tzn Wiki zdrowa jako tako
Zulka ma katarek a ja zawalona na maksa katar ,kaszel.gardlo i wszystkie miesnie mnie bola :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
juz bylo dobrze dziewczynki byly zdrowe a tu nagle znowu cos masakra
ach te chorobska i ta pogoda paskudna wrrr
ja jeszcze wczoraj bylam z Zuzka i kolezankami w kinie i było bardzo fajnie potem poszlysmy do chinskiej restauracji :-D :-D
a wieczorkiem juz zle sie czulam i dzis wogel niamam na nic sil :ico_olaboga: :ico_olaboga:
wieczorkiem poprasowalam,obejrzałam "Tap model" :-D :-D :-D
Zulka w nocy sie troszke przebudzała takze nocka tez niezabardzo
Dla wszystkich dzieciaczkow wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za postepy nowe ząbki i nowe umiejetnosci!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Piszecie o samotnosci w domu i powiem wam szczerze ze jak bym miala wybor zostalabym w domku,opiekowalabym sie domem i dziecmi i mezem, :-D :-D :-D
a tak niestety jak bedzie wolne miejsce w żłobku musze wracac do pracy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
bardzo mi to nie na reke bo tak jak pisze [/b]Kilolek[/b] obowiazki dodatkowe,dom praca dzieci masakra
niewyobrazam sobie tego wszystkiego
niby maz mowi ze mnie odciazy w obowiazkach ale wiadomo jak bedzie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
i jeszcze Wiki uczaca sie i Zuzka brrr na sama mysl mnie trzesie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ja z checia zostalabym w domku a chociaz do tego czasu jak Zulka miala by pojsc do przedszkola ale niestety takie czasy a nie inne i niemam innej mozliwosci :ico_placzek: :ico_placzek:
mój Loluś bardzo lubi oglądać reklamy ,jak są to normalnie zastygo w bezruchu i przy niektórych tańczy :ico_oczko:
moja Zulka tak samo hehe
daltego te reklamy robia dla naszych dzieci,kolorowe z ładnym dzwiekiem i przykuwajacym wzrok naszych szkrabów :ico_olaboga:
wiolaw, widac ze wycieczka udana ,fotki super tworzycie taka szczesliwa rodzinke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kasia90, wow wow wow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jestem pelna podziwu co do tej twojej dietki super trzymam kciuki Kasiu zebys osiagnela swoja wymarzona wage :-D :-D
Matikasia wspolczuje wizyty w domu dziecka :ico_placzek: :ico_placzek: ja bym niedala rady niestety umnie emocje biora gore i pewnie kazdego chcialabym wysciskac i przytulac :ico_placzek: :ico_placzek:
to bardzo przykre ze tyle dzieci przebywa w domach dziecka :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_zly:
Magdus jak tam zdrowko???juz lepiej??to Zosienka wraca teraz do żłobka
mam nadzieje ze wszystko ebdzie dobrze i znow sie zaklimatuzuje
co jeszcze mialam napisac hmmm niewiem
ide ogarnac chatke i zrobic cos na obiad
buziaki i do uslyszenia papa