hehe, jak ten czas leci :-Ddziewczyny wiecie ze za miesiac juz wlasciwie przenosimy sie na roczniaki? :ico_szoking:
szybko zleciało :ico_szoking:dziewczyny wiecie ze za miesiac juz wlasciwie przenosimy sie na roczniaki? :ico_szoking:
:ico_brawa_01: super No i najważniejsze że naprawa tak mało kosztowała :-)Dziś był dobry dzień. Auto stoi już w garażu.
super, gratuluję. My od 2 dni mamy już 8 :-Di jeszcze zapomniałam o najważniejszym :-) mamy 7 ząbka :ico_oczko:
jejku to juz roczek :ico_szoking: :-D :ico_brawa_01:bo w następną sobotę robimy urodziny dla Justynki
juz nie bedziemy sobie zawracac nimi glowy, zamowimy jakas zabawke na allegro, a babcia rowerek zamowi :ico_oczko:może jeszcze uda się dostać te klocki
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:inia1985 napisał/a:
i jeszcze zapomniałam o najważniejszym mamy 7 ząbka
super, gratuluję. My od 2 dni mamy już 8
u nas przez noc dosypalo :-) sniegu chyba po kolana :ico_olaboga:U nas biało za oknem
a u nas przez noc prawie cały śnieg zniknął :ico_szoking:U nas biało za oknem :-D Jak pokazałam to Wikuni, to taka zdziwiona była :ico_oczko: już się spaceru nie mogę doczekać :-D
no to rzeczywiście niedługo wyjdą :ico_sorki:u nas sie szykuja gorne jedynki, dziasla napuchniete na maksa :ico_olaboga:
nieźle, to będzie miał Marcel frajdę :-)u nas przez noc dosypalo :-) sniegu chyba po kolana :ico_olaboga:
lekarz do tej pory dawał nam syropek na 7 dni i zmuszałam go do picia, bo to takie bezpłciowe jestA jak leczysz Szymusia?
U nas też już 8 ząbków.2 dolne dwójeczki wyszły w zeszłym tygodniu,w dwudniowym odstępie czasowym.może teraz będzie troszkę spokoju z tymi ząbkami.Shiva napisał/a:
inia1985 napisał/a:
i jeszcze zapomniałam o najważniejszym mamy 7 ząbka
super, gratuluję. My od 2 dni mamy już 8
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u nas sie szykuja gorne jedynki, dziasla napuchniete na maksa :ico_olaboga:
No ja Z Natuśką dopiero za 2 miesiące :-)dziewczyny wiecie ze za miesiac juz wlasciwie przenosimy sie na roczniaki? :ico_szoking:
Moja córa ma różne klocki,w tym drewniane i już dwa razy dostałam nim w głowę :ico_olaboga: o telewizor,szybę balkonową lub szklane drzwiczki w szafce też sie obawiałam momentami,ale powoli Natuśka załapuje że rzucać jej nie wolno.Ja tych klocków nie kupuję... bo mój Szymuś ma fazę rzucania i boję się, że pójdzie szyba, telewizor lub... guz u Asi

po antybiotyku pewnei miala rzadsza kupke? a probiotyki jakies dawalas? to tez powinno unormowac flore w jelitach a co za tym idzie kupke :ico_sorki:już drugi raz (po antybiotyku był pierwszy)
super ze tak tanio :ico_brawa_01:Koszt naprawy: 20 zł za linkę
pieknie :ico_brawa_01: jesli ja sie dobrze wczoraj przyjrzalam to chyba w koncu Lenie ida gorne jedynki,jakies kreseczki widze :ico_noniewiem: :ico_sorki:mamy 7 ząbka :ico_oczko:
udanej imprezy :-) a tort sama pieczesz? impreza dla doroslych czy dzieciaczki jakies tez?w następną sobotę robimy urodziny dla Justynki.
to wielkie :ico_brawa_01: dla Justynki rowniezMy od 2 dni mamy już 8 :-D
u nas dzis lekko biale dachy byly i chodniki ale my dzis nie wyszlismy...za zimno bylo no i kolezanka do mnie wpadla mnie nieco podstrzyc :ico_oczko:U nas biało za oknem
to pora na sanki :ico_oczko:sniegu chyba po kolana :ico_olaboga:
oby juz wyleczyli was wszystkich i nie wracalo to swinstwo :ico_sorki: a wiadomo skad sie wzielo?Mówiła coś lekarka o jakieś tabletce, może teraz to nam da..
dawno cie nie bylo :ico_brawa_01: fajnie ze juz lepiej z tymi pobudkami,wiem ze u nas pewnie tez by to pomoglo ale niestety nie mamy mozliwosci i spimyw e 4 w 1 pokoju..postanowiłam się z mężem przenieść do drugiego pokoju
to faktycznie zdolna dziewczynka,po takich przejsciach a taka sprawna :ico_szoking: :ico_brawa_01:Moja Natalka pięknie próbuje chodzić.
no moja Lena tez ze stycznia dopiero :ico_oczko:dorotaczekolada napisał/a:
dziewczyny wiecie ze za miesiac juz wlasciwie przenosimy sie na roczniaki? :ico_szoking:
No ja Z Natuśką dopiero za 2 miesiące :-)
moja uwielbia rzucac :ico_olaboga: zabawkami,ubraniami..a jak siedzi w krzeselku i juz nie chce jesc to rzuca jedzeniem :ico_nienie:powoli Natuśka załapuje że rzucać jej nie wolno.
bardzo sie ciesze :ico_brawa_01:-D dostal umowe o prace w drukarni-w koncu stabilizacja :ico_sorki: no i miedzy nami lepiej,szczera rozmowa duzo pomogla..i chcec zmiany naszego zycia na lepsze
az ciezko uwierzyc, ze to juz :ico_szoking:w następną sobotę robimy urodziny dla Justynki.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość