My już po lekarzu Ida już super a u Niki jest poprawa :-)
Kasia90, - jesteś jeszcze bardzo młodziutka i śliczna - nie stosuj głupich diet :ico_nienie: tylko patrz na siebie w lustrze i uśmiechaj się do siebie. Zobaczysz jak będziesz miała o dychę więcej to wtedy dopiero zaczną cię dopadać kompleksy :-) bo do wyimaginowanych pojawią się pierwsze zmarszczki i poczucie że już nie pamięta się o tym jak było się nastką. Biodra to kobiece kształty a ja u ciebie nic za dużo nie widze jest SUPER - poprostu musisz zaakceptować i polubić siebie a zobaczysz że wtedy sama sobie będziesz sie podobać
matikasia, - to rzeczywiście koszta przewyższają przychód ale czasami tak trzeba to zaprocentuje w przyszłości w końcu dostaniesz więcej godzin i pieniędzy. Choć nie ukrywam że sytuacja na dzień dzisiejszy nie do pozazdrszczenia. Ja dlatego nie wracam do zawodu bo zmiany i 12 godzinne dyżury to nie praca przy dwójce dzieci skąd ja bym wzieła taką nianie na nocki ??? a może spróbuj ponegocjowac z tą kobietą może pójdzie na jakiś kompromis ?
ja mam pierś na parze i sałatę z fetą , a reszta kotlety z piersi i kartofle