Witam nocnie właśnie skończyłam robić fotki kolejnym patałaszkom :ico_oczko:
a mnie mąż przyniósł piwko
mój mi wieczorem zrobił weski z lodem a potem sam poszedł spac bo rano do pracy :ico_noniewiem: więc też każde osobno bo ja zabawiałam sie w fotografa :-)
kilolek, :ico_olaboga: co za dzień ale widze ze z motorkiem w pupie że tak powiem dałas rade zuch dziewczyna :ico_brawa_01:
Piszecie kochane że wam nie idzie to fakt jak ja miałam kilka aukcji tak ok 10 to też zastane to wszystko teraz lece z 30 do 50 naraz i jakoś idzie, ludzie lubią mieć wybór i w dodatku chca kupic kilka na raz to wtedy jedna przesyłka. Kokosów nie ma troche musze sie napracowac, troszke musiałam zainwestowac bo aby dostac w dobrej cenie towar który sama wybieram musiałam na pierwszy rzut włożyc 1000 zł ale jakos pomalutku sie kręci a ja jestem dumna że moge mieć swój wkład finansowy w nasze wydatki.
edulita a ty sukieneczki tylko dziecięce masz?
czasami cos na chłopców też ale więcej dziewczęcych
nie wiem czy moge tu podac linka podam ci nick po którym mnie znajdziesz na allegro -
vilc
A Ty Edulitka to wystawiasz za zeta?? puść jakąś aukcję.
różnie od 1zł od 15 20 zalezy :-)
http://allegro.pl/sweterek-na-zamek-pla ... 66372.html
Wiecie co pochwale wam się dziś dowiedziałam się że moja Nikola w przedszkolu narysowała jakiś obrazek (kartka do św. Mikołaja) który jej pani wysłała na ogólnopolski konkurs i okazało się ze zajeła 2 miejsce w swojej kategori wiekowej a było tam ponad 4000 tysiace prac :ico_szoking: mój M jest taki podekscytowany że chce jechać w przyszły wekend na gale wręczania dyplomów do Warszawy :-) w poniedziałek się dokładniej dowiem jak Niki wróci do przedszkola i porozmawiam z przedszkolanką
Nic uciekam spac bo rano musze szykowac paczki do wysyłki i brać się za kolejne aukcje :ico_spanko: Dobranoc
[ Dodano: 2010-12-04, 02:12 ]
matikasia, :ico_brawa_01: dla grzecznych dzieci :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2010-12-04, 14:14 ]
ale tu wekendową pustką powiewa :ico_haha_01: