NowaSejana, tak pewnie będzie,że na ostatnią chwilę wszystko :ico_haha_02:
Chociaż ja ostatnio wyjęłam po Karolince te najmniejsze rzeczy rozmiar 56,62 i 68,bo myślałam,że dużo mamy i trzeba będzie przepatrzyć,a tu niespodzianka :ico_szoking: Może z 10 ubranek,a reszta dużo większe :ico_szoking:
Teraz mężuś będzie miał wolne przed Świętami i myślałam,że się wybierzemy na jakieś zakupy dla dzidziusia ale pewnie wszystko będzie niby w promocjach,a ceny takie same albo i wyższe :ico_noniewiem:
Więc pewnie w lutym dopiero pojedziemy jak będziemy kupować wózek :ico_oczko: w styczniu odpada,bo kasy pewnie braknie po Świętach na większe zakupki :ico_olaboga: A jeszcze trzeba będzie pod koniec lutego szykować torbę do szpitala i kolejne wydatki :ico_noniewiem:
Ciekawe kto tam w Tym moim brzuszku siedzi :ico_ciezarowka:
Czytałam ostatnio o poznaniu płci dzidziusia, żeby powiesić swoją obrączkę na nitce i powiesić nad brzuchem. Jak będzie zataczać koła to chłopiec,a jak chyba ruszać na boki to dziewczynka :-D Robiłyście kiedyś tak ? Ciekawa jestem czy by się którejś sprawdziło :-D
moja mama urodzila mnie w 6 mies... bo myla okna i zeskoczyla z parapetu :ico_puknij:
To niezłe pomysły miała Twoja mama :ico_olaboga: Okna jeszcze umyć można ale skakać z parapetu :ico_olaboga:
Fintifluszka,
NowaSejana, ale macie problemów z tym internetem :ico_puknij: Chore to wszystko jest :ico_noniewiem: Ciekawe ile Wam każą jeszcze czekać :ico_puknij:
[ Dodano: 2010-12-06, 19:01 ]
Ostatnio mam smak na słodkie i już się boję co pokaże waga u gina za tydzień :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Dziwne to jest,bo chce mi się np. kawałek czekolady i jak zjem to mi tak słodko,że aż niedobrze :ico_puknij:
A Wy dziewczyny kiedy macie wizyty ?