ok wielkie dzięki mężuś się ucieszy :ico_brawa_01:tylko jak pisałam już więcej tłuszczu. Zamiast 2 kg łopatki dajcie 1 kg i po 1,5 karkówki i podgardla.
My dzieliliśmy tą norme na pół, bo za dużo dla nas z 5 kg mięsa. Zrobiliśmy z 2,5
a wiesz ze one sa w krakowie a ja wysyłama je na mazury jak zamowilam je w srodę o 11.30 i zapłacilam karta na allegro to w czwartek o 15 już były , kuriera brałamtzn chciałam kupić te klocki magnetyczne, o których Manenka pisała, ale we Wrocku nie znalazłam żadnego sklepu, który by je sprzedawał, a na zamówienie z allegro już za późno...
mi sie nie wyślwietla :ico_placzek:Troche nie na temat, ale mnie naszlo na Świąteczne zdjecie :-D
fajnie nie??A ja nie wiedzialam, ze nasze forumki to takie kuchary, jedne od pieczenia, inne od wyszukanych dan :ico_brawa_01: brawo!!!
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:buzok14, trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podobno jeśli nie są one bardzo częste i nie bolesne to organizm się w ten sposób przygotowuje do porodu, więc jest okPinko z tym twardnieniem zauważam wiele dziewczyn się skarży,
jaki śliczny aniołeczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Troche nie na temat, ale mnie naszlo na Świąteczne zdjecie :-D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: ArthurCoN i 1 gość