mąż na złodziejkę pójdzie? :ico_oczko: czy w nadleśnictwie kupi? Ja nie mam jeszcze choinki i szybko mieć nie będę, bo nie wiem kiedy mój michu wróci z tego cholernego Stęszewa :ico_zly:co do choinki to ja czekam aż A z lasu przyniesie
Zoola masz rację, nie czytaj,bo każdy przypadek jest inny. Widzisz ja mam schorzenie, przy którym bardzo trudno jest zajść w ciążę, udaje się tylko 80% kobiet :ico_sorki: a z tych, które zajdą w ciążę ok. 50% roni. Strasznie się martwiłam jak to u nas będzie i bałam się, że nie będę mogła mieć wcale dzieci, a tu po 2 latach się udało i ciąża przebiega wzorowo. Kochana głowa do góry, będzie na pewno dobrze :-D
Motylku no ja też nie wiem, czy to nie zwidy jakieś albo pępowina :ico_haha_01: nie wiem czemu, ale od kilku dni czuję, że to chłopiec, wcześniej nie miałam żadnych przeczuć, obym się nie myliła :ico_sorki: Brat mojego ojca też jest Świadkiem Jehowy razem z żoną i synami, rodzina cały czas nie może tego zaakceptować, a babcia nawet ochrzciła im dzieci bez ich wiedzy :ico_szoking: A Filipek nie pyta o mikołaja i choinkę, czy nie interesuje się tym jeszcze?
wstałam dzisiaj z bólem głowy, masakra :ico_olaboga: zrobiłam sobie kawkę, bo to może od ciśnienia, mam bardzo niskie, mam nadzieję, że pomoże.