08 sty 2011, 14:00
Czesc Kobitki :-)
Melduje sie, wiem dawno mnie nie bylo ale w dzien kompa nie wlaczamy bo maly caly czas by na nim pstrykal i nie da sie popisac, a wieczorkie doczytam i padam, ale obiecuje poprawe.
My wczoraj wyszlismy ze szpitala :ico_placzek: :ico_placzek: Pawcia zlapal rotawirus :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: wymeczyl sie biedak okropnie, dziennie dostawal kroplowki po 12h bo byl odwodniony, meka. Teraz juz lepiej apetyt mu wrocil, i ciagle chodzi i wola mniam mniam, chyba nadrabia stracone :-D
A przed sylwestrem bylismy w przychodni bo mlody mial katar i kaszel i tam byla taka dziewczynka co miala taka biegunke ze szok, wiec juz wiadomo co i jak i skad.
Teraz mnie dopadlo, czuje sie okropnie, zoladek boli na jedzenie nie moge patrzec a za przeproszeniem z tylka sie leje :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Teraz Pawcio spi wiec mam chwilke luzu
matikasia i wiolaw foteczki super, wygladalyscie rewelacyjnie i widac ze zabawa udana.
Magda33, duzo zdrowka dla Zosienki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Co do brzucha to ja tez swojego niecierpie, nie moge patzrec na niego ale to juz chyba nasz urok :-D :-D :ico_puknij: :ico_puknij: trzeba go zaakceptowac i bedzie git