[ Dodano: 2011-01-17, 23:05 ]
No chwal się małpiszonie coście tam dojrzeli???? Dziodziolek ma sisiora?cos widać :ico_haha_01:
No chwal się małpiszonie coście tam dojrzeli???? Dziodziolek ma sisiora?cos widać :ico_haha_01:
hm czy nie za wcześnie aby cos dojrzec? no chyba że sprzęt jest na miare 21 wieku :ico_oczko:No chwal się małpiszonie coście tam dojrzeli???? Dziodziolek ma sisiora?
no więc co do porodu to ja nie mam wielkich wyborów gdyz mieszkam w mieście liczącym 65 tys ludności więc mamy tylko jeden szpital na miejscu i na niego jestem zdana. Na wyjazdy do innych większych miejscowości nie mam czasu i ochoty bo tak czy tak tu muszą sie mna zająć i z doświadczenia wiem, że najwięcej podczas porodu zależy od położnej a, że mam znajomą myslę, że nie bedzie źle.jeszcze jeśli w klinice, to ile u was kosztują takie porody
a wakacje da się zorganizować i z dziećmi
U mniew wieku 20 lat była to przedostatnia rzecz jaka mogłaprzyjść mi do głowy, ostatnia była dzidzia.No i jeszcze dodam, że wcale ale to wcale nie myslałam o małżeństwie.
Kubusia określili mi w 13 tygodniu , teraz też mi powiedział a czy trafnie to się okaże :ico_haha_01:hm czy nie za wcześnie aby cos dojrzec? no
Kubusia określili mi w 13 tygodniu
no własnie u nas podobnie jest i tak było w przypadku mojej koleznaki , która chodziła do ordynatora prywatnie i on był wtedy na oddziale i sie nią nie zajął i dziewczyna biedna sie męczyła dwa dni i w końcu matkja jej nie wytrzymała i poszła do innego znajomego lekarza i powiedziała, żenby pomógł córce to on poszedł popatrzył i od razu zdecydował cc bo powiedział, że ona nie da rady urodzic naturalnie i to bylo wiadomo od samoego początku ciąży!!!!! Jak dla mnie skandal!!! Tak więc czy jest sens przepłacac? Dlatego ja chodze do lekarza do przychodni na fundusz, i dodam, że ten lekarz nie pracuje w szpitalu.(a trafiłam na innego niż ten do którego chodziłam całą ciążę
Kochana, źle mnie chyba zrozumiałas - ja własnie sie pytalam jak to mozliwe "gdziez tam cos widać"zirafka
Cytat:
ja tak samo uważam i nawet mamy już imię dla chłopczyka wybrane a mianowicie ma być to Wojtuś i najważniejsze, żeby dziecko zdrowe było. No i Kubula cieszy sie juz , że bedzie miał braciszka :ico_oczko:
beti, kurcze, a skąd Ty już wiesz ze to bedzie Wojtuś, lekarz już coś wypatrzył? Ja byłam dzisiaj na USG i gdziez tam cos widać :ico_haha_01:
Ale wygląda na to, że jak dzidziek fajnie jest ułozony, to da sie rozpoznac już w 13 tyg.
rewelacyjnie tego nie wspominam
Dokładnie to miałam na mysli hahahah :ico_brawa_01:Nie ma to jak sie położyc na łóżku i porządnie rozkraczyc co?hihihihi
Ja a ni nie szukałam znajomości ani żadnej połoznej, która rzekomo ma byc przy mnie w każdej godzinie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość