:ico_brawa_01: piękna waga :ico_brawa_01:Już dawno. :) Odkąd mi 51kg wybiło.
mmm narobiłas mi ochoty :ico_haha_02:pucharkami tiramisu
Nieuwierzycie co się stało mojej Niki w przedszkolu :ico_noniewiem:
wracałysmy z przedszkola i zauważyła że po drodze do samochodu jakoś dziwnie szoruje stopami i stawia je do środka :ico_szoking: ale myślałam ze sie wydurnia i pojechałyśmy na zakupy. Na zakupach co chwila się potykała i jakoś dziwnie człapała spojrzałam jeszcze raz na jej buty i jakies zniszczone mi sie wydały :ico_szoking: zajrzałam pod buta i okazało się że buty które ma na sobie to niby takie jakie miała ale bardzo zniszczone i w dodatku o 2 numery zaduże :-D szybko pojechałyśmy z powrotem do przedszkola ale już jej pary nie było jutro od rana będziemy poszukiwały butów :ico_haha_01: jedno mnie tylko zastanawia to ze Niki założyła zaduże to fakt ale jak ktoś wcisnoł nóźkę dziecku w buta o dwa numery mniejszego :ico_haha_01: pytałam przedszkolanki czy ktoś nie pytał o swoje większe buty ale nikt chyba nic nie zauważył bo przedzkolanka nic na ten temat nie wie :ico_olaboga: dobrze że Niki ma trzy pary kozaczków bo w razie jak się nie wyjaśni to ma w czym chodzić
Macie już prezenty dla dziadków na dzień babci i dziadka ? bo ja zamówiłam zdjęcia drukowane na płótnie ale boje się że nie dojdą na czas :ico_noniewiem:
Nic uciekam ogarnąc kuchnie i kapac dziewczynki :-) dzis u mnie nocuje siostra (mój M na nocce jej M w delegacji) więc posiedzimy do późna i poplotkujemy sobie.